Nejste přihlášen/a.
Na preparáty, které samo-opalují, zapomeňte. Člověk je po nich za a jako pomeranč a za b se po jednom dnu flekatí = nebrat, nemá to smysl. Někdo vám řekne, že některé preparáty jsou realistické - NE nejsou. Žádný nepůsobí jako realistické opálení, opravdu žádný (všechny obsahují tutéž chemickou látku). Ženy to řeší tak, že se "dodělají" pudrem, makeupem, ovšem pro muže jsou tyto preparáty absolutně nepoužitelné. Opalovat se v solárku nebo se péct na slunci se taky neoplatí, protože po a - rakovina a po b - stárne rychle pleť a pihovatí... Takže jediná dobrá rada je, nepodporovat barvu pleti, kult opálené barvy, cikánského tónu ale vážit si té vlastní barvy. Mějte se rád takový, jaký jste a uvidíte, jak prokouknete.
To snad nemyslíte vážně, že musíte být na slunku dlouho, protože jste blonďák.Vy tam máte být krátce a ještě se chránit! Takhle si koledujete o průšvih. Je to tak životně důležité, abyste byl ožehnutej? Samoopalovací krémy existují, ale musí se umět roztírat a pak je člověk flekatej, nebo má na krku hranici dvou barev. Kór u blonďáků. Zkuste si koupit GARNIER intenzivní péče -zářivá pleť. Je to hydratační mléko, které dodává lehké opálení. Taková oranžová plochá plastová lahvička 250ml. Na normální až snědou pleť. Dobře rozetřít asi tak množství kávové lžičky pleť. mléka, rovnoměrně a i po krku. Po několika dnech budete mít lehce snědší přirozenou barvu.
Jo, a bacha na oči . I oční víčka vynechat.
Začala jsem taky hledat, a nic. Přitom ho tu mám vedle počítače. Zítra zajdu do Rossmana a DMka se zeptat. To by mne mrzelo, kdyby ho přestali vyrábět, já už ho mám téměř vypotřebovaný. Ta plast.lahvička je spíš zlatá, než oranžová, jak jsem psala. A ještě je tam psáno :... s výtažky heřmánku. Takže zítra večer tady.
Tak jsem oběhla drogerie na našem maloměstě. Sama si ho chci koupit. V Rossmannu ani DM jsem neuspěla.Slečny vyrazily do regálů a vrátily se, že už není. Zda se přestaly vyrábět, to mi nedokázaly říct. V DM ku mi nabídla něco prý podobného. Balea Bodylotion Magic Summer, 400ml za 89,90 mit zartem Braunungseffekt mittlerer bis dunkler haut.Pro střední až tmavší pleť s jemným ztmavujícím efektem .- Jiný té značky ani neměli .Hned jsem si natřela jedno předloktí. Voní to výrazněji. Obal taky zlatooranžový. Zatím po 3 hodinách nic zjevného, jen kůže příjemně vláčná a hladká. Mléko opravdu asi jen hódně jemně tónovací. Ono taky záleží na typu pleti. Zopakuji, večer přidám vrstvičku.Sdělím tady, co to udělá.
Pak mi tamtéž nabízeli DOVE, takovou velkou tubu, asi těch 250 ml? za 149,-. Že je to prý podobné. Též lehce tónující.
Tak po třech tenkých dobře rozetřených namazáních Baleou už je rozdíl trošičku vidět . Jedna ruka je krapet snědší. Naštěstí ta kořeněná vůně taky časem víceméně vyprchá. Musím ale konstatovat, že ten Garnier byl přeci jen účinnější. Možná jsou lepší a vhodnější jiné značky, ale nemám zkušenost.
Bene145, jste tu ještě? Po čtvrté aplikaci, jen slabé dobře rozetřené vrstvičky vidím, že ona Balea bodylotion Magic Summer z drogerie "dm" funguje dobře! Na denním světle levá paže decentně opálená. Myslím, že už se nemusí mazat denně, ale dle potřeby. Tohle zbarvení stačí, aby vypadalo přirozeně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.