Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má rád mě nebo jí?

Od: bounty* odpovědí: 1 změna:

Mám hodně ráda jednoho kluka a možná je to víc než jen to, ale nazkytly jisté komplikace... Mám kamarádku, velmi dobrou kamarádku, ale dozvěděla jsem se že se jí taky dotyčný kluk líbí. Hodně často spolu všichni tři chodíme ven a je nám spolu strašně fajn. Myslím si, že o mě zájem má protože se mě dotýká, říká mi hezké věci, objímá mě a škádlí. Ale jak jsem se dozvěděla, že moje kamarádka má o něj taky zájem dostala jsem ztrach... Bojím se, že by mohl mít rád jí nebo tak něco... Prosím poraďte...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No tak pro to něco dělej a nedívej se jak ti příležitost uniká. Milostná trojka nesvědčí ničemu a v začátcích už vůbec ne. Fešákovi necháváš prostor aby si mohl hrát s oběma a potom si vybere kde bude menší odpor a tam toho využije. Odbourej kamarádku v době, kdy chceš být s hochem sama a uvidíš jak to bude vypadat. Hormony pracují i kamarádce, bacha na to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]