Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude vidět korzet pod tričkem?

Od: inge* odpovědí: 8 změna:

Můj syn,má skoliozu a bude muset nosit korzet 23hodin denně. Chci se zeptat, zda to bude pod tričkem vidět,má s tím někdo zkušenosti?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

foo
hodnocení

2x
Zalezi jaky dostane. Pokud od pasu az po klicni kost, tak videt bude v cemkoliv a neda se v tom ani sehnout na zem. Pokud jen v pase, tak se schova lehce pod vsim.
inge*
hodnocení

No to bude právě ten první,až pod klíční kost.Myslela jsem že se to schová pod tričko tak jsem obědnala bílý.Ještě se chci zeptat jestli pod korzetem může být bezešvé tílko nebo to musí být tričko?

foo
Zalezi jen na pohodli. Ja v zime nosil klasicke tricko pod korzetem ale v lete jsem ho mel primo na tele. Tricka se pod tim strasne poti. Jinak 23 hodin na tele se zvladnout neda. Nejde se ohnout k zemi pokud neco spadne, nejde se otocit, nejde se poradne sam obleci.. proste pakarna. Vydrzel jsem s tim rok a pak sel do sklepa, zada jsou v pohode dle vysetreni.
inge*
hodnocení

Já jsem četla ,že se pod korzet má nosit triko,aby se moc nešpinil.Že se nemá moc čistit.

doplněno 27.03.16 11:20:

Taky si neumím představit ,že bude v létě mít na sobě dva trika a ještě korzet.

foo
Mel jsem bilou barvu a uvnitr byla jakasi vystelka z nejake tuzsi peny v barve kuze, spinavy zevnitr nikdy nebyl. Spise jsem ho zaspinil kolikrat zvenci ale cistenim se nijak neposkodil.

hodnocení

2x

Inge, sice vám rozumím, aly myslím si, že se na korzet díváte špatně. Díváte se jako by se váš mladý měl za něco stydět, schovávat to. Já si myslím, že byste před ním neměla dát na sobě znát, co si myslíte, z čeho máte strach. Děcka většinou nevidí problém v tom, co vidíme my. Neprožívají to, co my. Nejlepší by bylo, kdyby na korzet byl hrdý, protože ten nemá nikdo. A ani mít nebude. Korzet k němu patří stejně jako barva vlasů. ;) Mé mladé, o prázdninách před nástupem na gymp, ortodont vytrhal horní zuby. Dvojky a trojky. Myslela jsem, že mě šlak trefí, vypadala jako králík Bax. Poplakaly jsme si. Mladá brečela, protože jsem brečela já. Pak se narovnala a ten fakt přijala. Představte si, že nikdo z děcek zuby nekomentoval a u kluků bodovala. Do tanečních se, bez zubů, nesla jako královna ze Sáby. Nikdy nikde nezůstala sedět. Zuby jí narostly až ve druhém ročníku. A nikdy z těch zubů neměla komplex. Vadily jí partie stehen nad koleny. Naprosto nesmyslně! :-D Váš mladý bude mít fyzické problémy a omezení z korzetu, nepotřebuje ještě komplexy!

joudic*
hodnocení

0x

pod bavlnenym ano, ale takove ty hrubsi "pletene" materialy (vetsinou u trik s limeckem to byva) budou vklidu

hodnocení

0x

Váš syn se na toto zde již patrně ptal. Tak si pročtěte i tuto diskuzi:

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]