Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde poslat pohlednice s Paříží online?

Od: koalice® odpovědí: 7 změna:

Ahoj, věděl byste někdo, jestli a jak by šla elektronicky poslat pohlednice s nějakým obrázkem nebo fotografií např. z Paříže? Nejsem tam, jen bych si z někoho udělala takovou legraci. Dík.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já úspěšně používal tuto aplikaci ceskaposta.cz/...

hodnocení

Myslela jsem spíš něco takového, že by člověk z webových stránek Paříže nebo jiného města ( třeba V Itálii) poslal "pohlednici" online.
Prostě jako když posíláte z albi cz pohled s velikonočním motivem nebo k svátku.

hodnocení

0x

Ano, taky mám zkušenosti s touto apkou a vše v pohodě. Stačí si "nakoupit známky" do apky a pak už jen vyfotit co chcete poslat, napsat text a adresu a hotovo.

Možná rychlejší než ČR → ČR. :D

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 27. 03. 2016 11:30:55
Ale tazatelka chce simulovat poslání z Francie do ČR.
Miki, já to z toho dotazu vyčetl. *nevi*

Však ano, obrázek Eiffelovky a text "pozdravy z Francie" by to mohl napodobit, bohužel razítko francouzské pošty opravdu nenapodobuje žádná apka ani instituce...jedině vyrobit razítko vlastní podobné a koupit fr. známku.

Ládine, ale to z dotazu vůbec nevyznělo. V nadpisu je, že chce poslat pohlednici s Francií, ne z Francie, a v dotazu se píše o "obrázku z Francie", což jsem předpokládal jako fotku nějaké Francouzské památky. Z ničeho nevyplynulo, že by to měl být pohled, který je z Francie odeslán.

hodnocení

0x

Čo tak použiť aplikáciu do mobilu a dotyčnému dôjde na adresu potom pohľadnica.: play.google.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]