Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Láska - vztah

Od: sharp* odpovědí: 8 změna:

Co poradit, když milujete ženu, nebo muže... rok vnímáte, že vztah je dobrý, druhý rok také , ale už pozorujete , že se něco děje. Zeptáte se a partnerka vám přizná, že si píše s mužem.. nic jiného s ním nemá a neměla , ale řekne vám , že má toho člověka v hlavě a že často na něj myslí. Potom vám navrhne dát si pauzu, aby si srovnala myšlenky a zjistila CO vlastně chce?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, viděl bych to jako pokus o "zadní vrátka" - partnerka má touhu sblížit se s oním mužem, otestovat ho a když bude spokojená, tak si ho ponechá. Když to nebude ono, tak se k Vám zase vrátí a ještě bude možná vyčítat, že jste ji to dovolil. Zdravím!

hodnocení

1x

Pokud partner neví co vlastně chce a navazuje známosti jinde, pak ve vztahu není spokojený a je čas na rozchod. Pauza podle mne jinými slovy znamená - dej mi čas, zjistím jestli mi to vyjde s někým jiným a když ne, vrátím se k Tobě. Důvěra k takovému partnerovi vezme za své a proč bych měla být někomu dobrá jen z nouze? Ale každý jsme jiný. Někdo třeba čeká jestli se k němu partner vrátí nebo ne. Pro někoho je to ztráta času a najde si partnera jiného. Slepované vztahy málo komu fungují..

balzerka
hodnocení

1x

To je normální ten pokles . To romantické zamilování se nejčastěji v druhém roce přetavuje na solidní důvěrný vztah.Ten druhý vás už ničím nepřekvapí. Někdo tuhle přeměnu neumí přijmout, chybí mu ta touha, láká ho další neznámý objekt. Buď je to ten nezralejší nebo ten méně zodpovědný, či bezohlednější. Že Vám to řekla, jako by část viny shodila na Vás, abyste si lámal hlavu, co že jste zanedbal. Nebo jí prostě na Vás málo záleží .Nebo že by Vás chtěla vyprovokovat k žárlivosti? To snad odhadnete sám. Každopádně si s někým píše a má ho plnou hlavu. Neřešte to s ní. Já být na Vašem místě, sbalím se /máte-li kam/ a nechám ji, ať si dopisuje. Bez výčitek a hádek se rozloučím a s klidem odejdu. Mstít se, nemá cenu. Chyba je někde mimo. Schválně, jak zareaguje.

uska*
hodnocení

0x

O co jde? O rozchod ! Pauza je jen oddálený rozchod, tak neztrácejte čas a navrhněte rozchod sám. Je to ztráta času a život je sakra krátký, aby jsme setrvávali ve vztahu - (ne)vztahu.

figurek*
hodnocení

0x

Dobrý dotaz. Co asi může chtít, než vyzkoušet někoho jiného? No a pak se možná ukáže, že vy jste byl lepší volba a vaše vyvolená si srovná myšlenky a bude chtít zpátky k vám.

Rozhodněte se jestli svoji milovanou milujete natolik, abyste jí takové chování toleroval.

hk
hodnocení

0x

Čím dříve se rozejdete, tím lépe. Vaše "bývalá" jen neví, jak vám to říci, že má jiného. Samozřejmě si s ním jen nepíše, ale prožívá v hlavě jaké to s ním bude, případně při sexu na něho myslí. Mimochodem, stejně tam nějaký kontakt proběhl. Jinak by ho neměla v hlavě.

pavel*
hodnocení

0x

V životě jsem měl vztah s 15 ženami (postupně) a na tento jev jsem také narazil. Domnívám se, že je to něco, co má každá žena v sobě od přírody, protože v přírodě musí stále shánět ty "nejlepší geny". Žena se v bezproblémovém, byť ideálním vztahu prostě nudí. Proto se mi osvědčila nasledující taktika:

1) najít si, nazvěme ji např. 1. náhradnice. Neměla by být z blízkého okolí té první a měla by ráda psát mejly. K této náhradnici se vždy obracejte v čase, kdy poklesne zájem vaší trvalé partnerky. Ženy mají na muže takový radar a pokud zjistí, že jste v depresi, přestáváte je zajímat. Zato pokud si pomocí náhradnice udržujete vysoké sebevědomí, nejspíš vás zatáhnou do postele.

2) najděte si ještě i kamarádku, nejlépe cudnou a inteligentní, jako poslední záchranu, když i náhradnice začne zlobit.

Dle mých zkušeností je takováto kombinace jedinným řešením.

martinaa*
hodnocení

0x
"dát si pauzu, aby si srovnala myšlenky a zjistila CO vlastně chce"V té takzvané pauze si slečna jednoduše chce vyzkoušet, jaké je to s oním pisatelem. Jestli to náhodou není lepší, než s Vámi. Pokud ano, z pauzy se zpravidla stane rozchod. Pokud ne, zřejmě pokorně přicupitá zpět, "že si uvědomila, co pro ni znamenáte". Ona sama ta pauza je vlastně rozchod, akorát pro toho, kdo ji navrhne, to líp vyzní, aby nějak omluvil své jednání. Neříkám, jsou i případy, kdy se po pauze partner skutečně vrátí s prozřením, že nejlépe mu bylo s tím, koho na čas opustil. Většina případů ale happyendem nekončí. Zakázané a neznámé ovoce je silným lákadlem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]