Nejste přihlášen/a.
ahoj
mám ted prvního kluka, problém je že je to muj první a já nevím co dělat, jak ho uspokojit při líbání atd. vyspat se spolu jeste neplánujem, ale myslím že se dá náš "sexuální " život nějak oživit i bez sexu, ale já nevím jak ho potěšit atd.(prostě nechci být jak nějaký prkno) jestli chápete. Prosím o nějaké rady děkuju ![]()
naznačil mi at mu zajedu pod kalhoty, ale jak? Aby to melo nějakou šťávu atd.? Prostě jak ho uspokojit ale bez sexu ...jsem uplně ztracená ![]()
Zdravím. Pokud Vás má rád, pak ho nejvíce potěšíte tím, že se budete chovat přirozeně a tak jak to cítíte. Takže se nechte vést citem a dělejte jen to, co je příjemné vám oběma. Nestresujte se. Intimní věci si musíte mezi sebou vypilovat sami. Takže trénujte společně, poznávejte se, experimentujte a užívejte si to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.