Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Založeni přepravni společnosti

Od: gubaxan® odpovědí: 4 změna:

Dobry den všem.

Přemyšlim o založeni přepravni společnosti a potřebuji vice informaci. Prohledal jsem internet a budto nerozumim ja anebo tam chybi to co potřebuji vědět.

K založeni spol. přepravy osob do 9 mist (koncesni živnost) se zaklada za jakych podminek? Musim už před založenim mit mistopis města, kde to mam v planu provozovat?
Jednalo by se o přepravu osob z hotelu na letiště, takže to neni jako TAXI, jestli to ma nějaky rozdil.

Kdybych potom měl klienty, ktere by chtěli odvoz do jineho statu, tak se to nějak musi dělat jinak?

A P.S. kam byste mi doporučili se obratit ohledně leasingu na vozidlo? Anebo je lepši si vzit pujčku v bance a koupit auto za hotovost?
Děkuji předem

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomaslad*
hodnocení

2x

Studna informací přímo od pramene.

praha.eu/...

klíčové slovo - koncese smluvní doprava

hodnocení

Děkuji.

Takže zkoušky musim udělat, ale nechapu některe otazky, ty tam vubec nemaji co dělat ale :-D

sebod*

zkoušky dělat nemusíte, můžete si garanta zaplatit - požádat někoho, kdo je má.

hodnocení

Stači tedy dohodnout častku s někym, kdo ty zkoušky ma anebo ta cena je nějak určena?
Další věc - až toho garanta budu mit, tak ten se za mě jak kdyby musi ručit jen při založeni firmy anebo po celou dobu provozovani?
Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]