Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jak asi přibližně vysoká záloha se posílá, před pobíráním starobního důchodu?
Děkuji
Posilali mi to nedavno, tak si to ješte pamatuji - bylo to cca 50% z častky priznaneho duchodu.
Hankas - ja mela zalohu jen na 1mesic , takze pokud jste zadala zalohu na vic mesicu, zkuste vydelit spravnym poctem...
Tak to u mě asi neplatí, protože bych měla hodně vysoký důchod a to mě nehrozí. Mám starobní důchod od 1 března a oni mi tam počítají od ledna do dubna, tak možná mi to ještě někdo vysvětlí. Děkuju
Mé známé poslali asi 2/3 celkové částky za 4 měsíce.
Zbytek doslali pár dnů před měsíční splátkou
následující po oznámení přiznání a výše důchodu.
Buď preklep,alebo ste neboli prihlásená alebo uradnícky šimeľ.Koľko ste pracovali u posledného zamestnávateľa?
Ja by som vám odporučil sa na poisťovni informovať,ako to vlastne je.
Tak to je nejspiš jejich šlendrian , o takove preklepy u nich neni nouze, kamoška tam musela osobne nekolikrat reklamovat vypocet, nez se dockala spravneho vysledku, ono asi zalezi na kondici urednika
opravdu se vyplati dukladne po nich vsechno zkontrolovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.