Nejste přihlášen/a.
Dobrýn den, ve škole jsem si našel holku (16) a mě je 18 let, chodíme spolu týden a už po tom týdnu se mě ptá jestli s ní nechci sex, myslíte si nikdo že je to normální tak brzy. Děkuji za odpovedi
Nanic nečekej. Dnes je doba poněkud dál a spousta mladých lidí si chce užívat už od mlada, proč ne. Někoho žene touha po nepoznaném, někoho chtíč, někoho jeho sexuální apetence a tak by se dalo pokračovat hodinu. Neostýchej se a pamatuj na dobrou ochranu. V dnešní době je to stále aktuální a bude to čím dál víc potřebné.
Rychlý začátek může znamenat rychlý konec. Z její strany to může být "zkouška" - pokud se do sexu nebudete hnát, pochopí z toho, že Vám nejde jen o ten sex, ale o celý vztah, který nechcete uspěchat. Pokud na sex přistoupíte brzy, může Vás jen využít, zneužít a lehce odkopnout. Může si tak jen dokazovat, že je žádoucí. Hodně taky záleží, co všechno už jste během toho týdne chození spolu prožili.
Shrnuto z mého pohledu - když počkáte, určitě nic nezkazíte Ale zřejmě mě tu někdo brzy nařkne ze zastaralého myšlení.
Uz tady odpovedelo par poradcu, ale kazdy odpovida na neco jineho. Jak totiz vlastne zni otazka? Je normalni mit sex v 16/18 anebo je normalni mit sex po jednom tydnu chozeni? Takze moje odpoved. Sex v 16/18 je normalni, i kdyz se domnivam, ze neni kam spechat. Sex po jednom tydnu chozeni neni normalni, pokud vztah ma mit budouci perspektivu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.