Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už má někoho jiného

Od: drlight odpovědí: 6 změna:
Ahoj lidi
Jsme zamilovaný do holky ve škole, ale ona už s někým chodí. Neumím se s tím vyrovnat... Poraďte mi jak na to mám zapomenout. Když mi nikdo z vás neporadí, tak to asi přežiju, jenom jsem to chtěl někomu říct

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

No tak fajn. Už je Ti lépe? Já jsem si najednou vzpoměla. Bylo mi asi devět let,milovala jsem kluka ze třídy, dodnes si pamatuji jeho jméno. Jmenoval se Josef Hron. Už je chudák mrtvý, opil se jako slíva a zabil se na motorce někde v lese. No ale to jsem nechtěla psát, ale to, jak jsem po něm beznadějně toužila. Bylo to šílené, protože jsem se v hodině vyučování dovolovala neustále na záchod, abych mohla běžet do šatny, kde visel na věšáku jeho kabát. A tam jsem ten kabát oňuchávala a objímala jako pošuk. A pak jsem zase čekala až po vyučování všichni odejdou ze třídy, abych mohla jít a pusinkovat jeho lavici. A když jsem vyrostla, tak jsem to těm chlapům, za toho Josefa Hrona, kterej se mnou nechtěl chodit, pěkně natřela...;) *smich*

hodnocení

0x
Vždyť to není jediná holka na světě. Koukni se po jiný a život jde vesele dál. Když tě nechce, ty to nezměníš.

hodnocení

0x

Zdravím. To se Vám může stát ještě vícekrát. Holt se musíte poohlédnout po slečně, která není zadaná. A soustředit se na pak na ni.

hodnocení

0x
Zvykej si, ty nejlepší holky buď někoho mají, nebo Ti je někdo vyfoukne před nosem, nebo Tě nebudou chtít. Tím nechcu tvrdit, že nemáš šanci, určitě se s někým sblížíš, ale život je holt v něčem škodolibý ;)

hodnocení

0x

Už kdysi staří moudří lidé říkávali: PRO JEDNO KVÍTÍ SLUNCE NESVÍTÍ.

Znamená to, že kolem jsou další pěkná děvčata a pokud jsi zábavný a dobrý společník, fajn kluk, určitě si najdeš nějakou jinou. Neházej flintu do žita.

Také se může stát, že se dívka se svým partnerem rozejde a budeš mít možnost ji získat. Ale je možné, že v té době se Ti už bude líbit nějaká jiná.

A to je právě ta krásná výsada mládí. Jaga.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj Drlajte.

To se tak v životě stane, že se někdy zamilujete do nějaké holky. V první řadě se musíte dohodnout, který z vás je právě na forhondě. Kdo je na řadě. Jak je vás víc, to může být ještě větší problém. Nebo to je překlep?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]