Nejste přihlášen/a.
No tak fajn. Už je Ti lépe? Já jsem si najednou vzpoměla. Bylo mi asi devět let,milovala jsem kluka ze třídy, dodnes si pamatuji jeho jméno. Jmenoval se Josef Hron. Už je chudák mrtvý, opil se jako slíva a zabil se na motorce někde v lese. No ale to jsem nechtěla psát, ale to, jak jsem po něm beznadějně toužila. Bylo to šílené, protože jsem se v hodině vyučování dovolovala neustále na záchod, abych mohla běžet do šatny, kde visel na věšáku jeho kabát. A tam jsem ten kabát oňuchávala a objímala jako pošuk. A pak jsem zase čekala až po vyučování všichni odejdou ze třídy, abych mohla jít a pusinkovat jeho lavici. A když jsem vyrostla, tak jsem to těm chlapům, za toho Josefa Hrona, kterej se mnou nechtěl chodit, pěkně natřela...
Už kdysi staří moudří lidé říkávali: PRO JEDNO KVÍTÍ SLUNCE NESVÍTÍ.
Znamená to, že kolem jsou další pěkná děvčata a pokud jsi zábavný a dobrý společník, fajn kluk, určitě si najdeš nějakou jinou. Neházej flintu do žita.
Také se může stát, že se dívka se svým partnerem rozejde a budeš mít možnost ji získat. Ale je možné, že v té době se Ti už bude líbit nějaká jiná.
A to je právě ta krásná výsada mládí. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.