Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Absolutně se v ní nevyznám

Od: vasik124 odpovědí: 8 změna:

Ahoj / dobrý den,

už nevím co si o tom myslet, tak se ubírám na rady dalších lidí. Mám kamrádku, do které jsem byl zamilovaný, strašně dlouho jsem jí chtěl, ale odmítnula mě a celkově se pak nechovala moc hezky. Dost dlouho jsem z toho byl špatný, ale nějakym způsobem jsem to přežil a zapomenul jsem na to. Zůstali jsme dále kamarády.

Včera byla párty u kamaráda a byl jsem tam já i ona. a tam se to stalo...Normálně jsme se bavili jako kámoš s kámoškou, byli jsme trochu napití, ale opravdu jen trochu. Potom mě vzala do jiné místnosti, že si musíme promluvit. Začala se mi omlouvat, za to jak se chovala, jak mi ublížila a jestli jí to prý můžu odpustit. Já jsem jí řekl, že jsem jí to dávno odpustil a že jsem se s tim dávno srovnal. Potom jsme šli tacovat a po chvíli tancování mě chytla a začala mě líbat. Upřímně byl jsem z toho dost překvapenej, vůbec jsem tohle nečekal, myslel jsem že mezi námi je to už vyřešené...

Prostě vůbec nechápu proč to udělala, vždyť mě před rokem odmítla...já se s tím opravdu docela dlouho srovnával a teď se se mnou začně líbat? :D Vůbec nevim co si o tom mám myslet... Co myslíte vy?

Děkuji za odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, položil bych si otázku, zda se dá té slečně věřit - a odpověděl bych si, že už ne. Zklamala jednou a zklame opět (a škoda iluzí mladého chlapce). Zdravím!

pohanka*
hodnocení

2x

Přesně tak. Odříkaného chleba, největší krajíc.

Po určité době vidí, že po ní netoužíte, že se netrápíte. To jí ale přitom dělalo dobře, těšilo ji, že je žádaná.

Alkohol a zřejmě nikdo lepší po ruce a výše uvedené zapříčinilo, že jste jí byl dobrý. Ale láska a náklonnost k Vám, tam určitě není.

Pokud byste přistoupil na nějaké chození, pohrávala by si jenom. A nemělo by to dlouhého trvání.

Pokud by Vás odkopla, tak Vás to bude opět bolet.

Její iniciativa s pozváním do vedlejší místnosti ukazuje, že to měla v hlavě již připravené.

Políbením se utvrzovala v nadvládě nad Vámi, jestli to ještě funguje.

coco

No ja teda nevim, jak to je doopravdy, zrovna tak nikdo z radcu, ale aby to nebylo na jedno brdo, i kdyz asi pravdepodobne, tak bych priznala svuj vlastni omyl a zvrat v citech k jednomu expartnerovi, ktery se mi kdysi vytrvale dvoril nekolik mesicu bez odezvy, dokonce jsem ho nevybirave odrazovala, jenze po jedne spolecenske udalosti nastal zvrat, najednou jsem ho videla uplne jinak, jako bych prozrela a zamilovala se az po usi. Byla to laska jako tram :) Takze to zkus, dej sanci a uvidis...

hodnocení

1x

Zdravím. Alkohol prostě odboural zábrany. Anebo nebyl nikdo lepší po ruce...Myslet si můžeme co chceme, Vy ji znáte a na důvod jste se měl zeptat jí. Proč to řešíte?

hodnocení

1x

Pokud nebyla namazaná, tak se třeba fakt něco změnilo ve vztahu k Vám a nebo si taky mohla ověřovat, jestli Vás má ještě "v moci". To některým holčinám pohladí Ego.

jezevec*
hodnocení

1x

Dělá jí dobře pocit, že tě má omotanýho kolem prstu (což nejspíš má). Prostě jí baví, že si s tebou může hrát jako kočka s myší. To je celý...

figurek*
hodnocení

1x

bacha kamaráde. Manipulátorka. Mrkni se na film Jízda s Geislerovou a Pastrňákem.

hodnocení

1x

A nebo prostě jen naplňuje otřepané heslo: "Nevědí co chtějí a nedaj pokoj, dokud to nedostanou..." V každým případě bych se držel původního scénáře: Vy to máte vyřešené, zbytek je její problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]