Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nařízení dražby nemovitosti

Od: pepannnnn® odpovědí: 3 změna:

Mám zájem koupit nemovitost, na které je již 6 let Exekuční příkaz k prodeji nemovitosti, ale dražba nikdy nebyla. Kontaktoval jsem exekutora a ten mi řekl, že můj zájem eviduje a že když bude nařízena dražba, že mě bude informovat. Dá se s tím nějak pohnout? Dluhy majitelů jsou statisícové, v nemovitosti nikdo nebydlí, jen chátrá, ale exekutor dražbu ne a ne nařídit.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych znovu kontaktoval toho exekutora a zeptal se přímo jeho.

Kdo jiný by to měl vědět lépe, když to má "pod palcem" on? Zdravím!

hodnocení

0x

Chce to trpělivost. Nedávno jsem takhle kupoval pozemek u chaty, exekutor slíbil, že mě zaeviduje a pak se zdánlivě nedělo 1 a 1/2 roku nic. Nakonec jsem přece jen dostal vyrozumění o dražbě a všechno proběhlo v pořádku. 6 let je ale přece jen dost, kontaktujte exekutora (budete potřebovat číslo jednací), on Vám podá informaci, v jakém je to stavu.

sebod*

Exekuce na nemovitosti může být třeba 20 let a k prodeji nedojde. Tady záleží na více faktorech. Na platební morálce dlužníka, na věřiteli, na tom zda je více exekutorů na nemovitosti atd. Vám opravdu nezbývá nic jiného, než čekat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]