Nejste přihlášen/a.
Mám zájem koupit nemovitost, na které je již 6 let Exekuční příkaz k prodeji nemovitosti, ale dražba nikdy nebyla. Kontaktoval jsem exekutora a ten mi řekl, že můj zájem eviduje a že když bude nařízena dražba, že mě bude informovat. Dá se s tím nějak pohnout? Dluhy majitelů jsou statisícové, v nemovitosti nikdo nebydlí, jen chátrá, ale exekutor dražbu ne a ne nařídit.
Dobrý den, já bych znovu kontaktoval toho exekutora a zeptal se přímo jeho.
Kdo jiný by to měl vědět lépe, když to má "pod palcem" on? Zdravím!
Chce to trpělivost. Nedávno jsem takhle kupoval pozemek u chaty, exekutor slíbil, že mě zaeviduje a pak se zdánlivě nedělo 1 a 1/2 roku nic. Nakonec jsem přece jen dostal vyrozumění o dražbě a všechno proběhlo v pořádku. 6 let je ale přece jen dost, kontaktujte exekutora (budete potřebovat číslo jednací), on Vám podá informaci, v jakém je to stavu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.