Zdravím všechny na poradně. Kdysi jsem měla ve starém počítači (už je po smrti) uloženou stránku, kde byly odkazy na další stránky, např.: anglické, německé, italské, španělské televize, rádia, zprávy. Odkazy na hodně českých úřadů. Byla to velmi zajímavá a praktická stránka. Bohužel já blbka jsem si jí nikam nenapsala a když chcípnul počítač, tak jsem o ni přišla a nemůžu to nikde najít. Máte někdo takovou nějakou podobnou, kde je pěkně vše pohromadě? Budu ráda i za odkazy na cestovatelské stránky. Také jsem měla jednu velmi oblíbenou - nějaký cestovatel tam psal, kde byl, co tam zažil a dával tam i odkazy na zrovna akční levné letenky a ubytování. Ta byla také super, také mi nejde dohledat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.