Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotované místo

Od: mona27* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat jestli mohu dostat dotované místo z pracáku.Jsem na UP vedena od 1.12.2015 tedy 4 měsíce,našla jsem si různé brigády a přivydělávala jsem si,od pracáku už nic nepobírám.Ted za březen jsem si už vydělala víc než je povoleno k tomu abych mohla být i nadále vedena na UP a tak předpokládám,že na příští návštěve UP mě zpetne vyřadí k 1.3.2016.Nyní se mi naskytla možnost jít na pohovor dotovaného pracovního místa,na UP mi doporučenku ještě vystavili.Je nějaká možnost že to místo budou dotovat i pesto že budu měsíc vyřazená?Nástup na nové místo je k 1.4.2016.

Předem moc díky za nějaké odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Podle mne to není moc pravděpodobné, ÚP poskytuje dotace na zaměstnání uchazeče o zaměstnání z řad dlouhodobě nezaměstnaných. .

Zkuste se den po vyřazení z evidence ÚP znovu zaregistrovat a uvidíte. (Nejde-li o sankční vyřazení za porušení povinností uchazeče, je možná nová registrace prakticky hned.)

hennessy
hodnocení

0x

To je zapeklité - zřejmě trest za aktivitu. ÚP by před tím, než Vás "vybere" na dotaci, mělo od Vás požadovat doklad o ukončení DPP + potvrzení o výdělku za 03/2016. Když toto předložíte, tak Vám musí ukončit evidenci pro nástup do zaměstnání (překročení max. povolené částky z nekolidujícího zaměstnání). A ... vzhledem k tomu, že nejste uchazeč o zaměstnání, nemůže být na Vás zaměstnavateli poskytnuta dotace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]