Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Magnetická rezonance

Od: zwiki* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Dělá se pravidelně a vždy před artroskopií kolena magnetická rezonance? Nebo to není až tak důležité?Děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Protože samotná artroskopie je diagnostickým zákrokem, s možností okamžitého zásahu, který je potřeba k vyřešení problému. . cs.medlicker.com/...

zwiki*
hodnocení

babkazov- děkuji za jednoduchou a přesnou odpověď,nyní vím vše...

hodnocení

0x

Tak to rozhodně slyším prvně a několik mých známých atroskopii podstoupilo a ne všichni jsou na tom líp.. A jen pro zajímavost,musíte artoskopii mít, mě tam poslat dr., šla jsem k jinému a te n prohlásil, že to je hloupost a vyléčil mně konzervativně.

zwiki*
hodnocení

aja 1946-z Vaší odpovědi jsem "jelen" buďto jste si přihla nebo nevíte o čem je řeč...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]