Nejste přihlášen/a.
Já se dočetla, že CRP nereaguje na virová onemocnění. Na bakteriální reaguje zvýšenými hodnotami. Takže usuzuji, že náte virovou infekci, kterou žádné prášky nezlikvidují. Jen vaše imunita s, mrchou, virem může udělat pořádek. Takže zahřátím musíte pomoci imunitě. Klid a teplo v posteli, teplé nápoje (teplota pomůže imunitě, množství tekutin viry pomůže vyplavovat). Telplé polévky a vyhněte se jídlům, která se dlouho tráví a tělo ochlazují. Třeba ovoce.
Kdysi, mi jeden kolega vyprávěl, že na takovéhle onemocnění nejlépe fungují švýcarské prášky. Poslouchala jsem s pusou otevřenou. A on pavil: Jsou to takové kuličky, u kterých se musí dodržovat postup léčby. Osprchuješ se, zůstaneš nahatá a lehneš si. Prášek si dáš do pupíku. Pak už budeš potřebovat pomocníka. Jeho pupíkem budeš tak dlouho prášek třít a drtit, až z něho nezůstane nic. Zapotíš se a uzdravíš se.
Živočišné teplo dělá zázraky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.