Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej mobilního telefonu přes poštu?

Od: kolman147 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, už jsem sem jednou psala ale radši bych si to upřesnila prodávam mobil, domluvili jsme se s jednou paní (kupující) o ceně 650,- + poštovné, mám její adresu a tak a chci se zeptat co tedy mám udělat nebo říct když příjdu na poštu. Poštou posílám poprvé za celý můj život tak bych prosil i ty nejmenší podrobnosti jako např. kdy mi to přijde atd. Mockrát děkuji za rady!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

poradte.cz/...

Co na tomto ještě nebylo zcela jasné?

doplněno 18.09.09 17:00:

*jasne*A co kdy přijde?

tesyk*
hodnocení

0x

Není to nijak složité. Pořádně zabalit, balíček nejméně pohlednicového formátu, napsat cenu 1000,- Kč, vyplnit podací lístek a vyplnit dobírkovou poukázku. Ta je dvojího druhu. Buďto ty peníze Vám příjdou na účet, nebo domu. Jaká to konkrétně je, Vám řeknou na poště. Jinak peníze čekejte tak do týdne.

hodnocení

0x

Ale na té poště bych si vyžádala šek na dobírku. Má dva díly-jeden na balíček tam a druhý na peníze zpět. Pošťačka balíček vydá jen z ruky do ruky-balíček za peníze. A máš jistotu, že peníze nebudeš vymáhat a fakt je dostaneš;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]