Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám dlouhodobé problémy se spánkem. V noci se stále převaluji na posteli a ne usnout. Dříve jsem tyto problémy neměl. Usnul jsem a ráno mne budil telefon do práce. Je mi 61let. Jak si pomoci? Děkuji.
Dobrý den. Já když pracuji celý den na zahradě,večer lehnu a spím jak zabitá. Třeba si najdete něco co Vás také unaví
Velký souhlas, hankas, práce je lék, jen bych poznamenala, že opravdu práce fyzická, duševní, třeba velmi zábavná, nespavost spíš zhorší.
Já jsem zase po práci na zahradě, vůbec usnout nemohla. Smáli se mi, že mám překysličený mozek. Tělo bylo unavené, ale hlava odmítala spát. Bylo to na mrtvici! Teď třeba vím, že nesmím večer pracovat u počítače. Ikdyž mi večer mobil hlásí vnitřní poštu a já se těším a jsem ráda, pc Vincenta nepustím, protože bych usla až tak v 03 hodin a dva dny bych byla "chrobaliva". Polední kafe si můžu dát naposledy v 15.30. Jinak je problém.
Když poklikáte v archivu, najdete spoustu podobných otázek a rad. Dostanete se tam modrým okénkem, nahoře vpravo. Napište tam- problém se spánkem - nebo nějak tak podobně. Já sama, jsem problém až tak veliký přestala mít, když jsem to, že nespím, přestala prožívat. Když jsem se přestala nervovat a zuřit, že už ZASE nespím! Ne že bych usla, to ne! Ale zklidnila jsem se! Bývá to delší nebo kratší období, kdy potřeba spánku není tak velká, jako dřív. Jen si to neuvědomujeme a chceme, aby bylo to, na co jsme zvyklí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.