Nejste přihlášen/a.
Vzhledem k tomu, že jsem měla propadlou občanku, místní úřad mi vydal náhradní doklad. Na poště mi nechtějí vydat dop. dopis. To můžou? Když někomu ukradnou OP tak je měsíc bez pošty? Díky za odpovědi.
na poště musí uznat náhradní doklad. To máte nějakou divnou poštu. Když jsem ztratil občanku dostal jsem náhradní doklad a doporučenou poštu jsem dostal, jen jsem ještě k náhradnímu dokladu ukázal i řidičák. To si na tu poštu klidně stěžujte.
No jo, jenže já žádný řidičák nemam a pas taky ne, ale zavolám tam ať mi to donesou domu v náhr. termín a to doklad chtít nebudou - to mě teďka napadlo.
náhradní doklad za OP je plnohodnotný doklad totožnosti pro výběr pošty. Právě jsem si to ověřil
A kde? Já jsem pak volala na zákaznickou linku české pošty a tam mi řekli, že pošťačka na přepážce postupovala správně. To jen abych měla čím argumentovat. Dík
ověřoval jsem si to na evidenci obyvatel při městském úřadě a u přepážky naší hlavní pošty. To j ečerstvě získaná informace, kterážto se shoduje s praxí mojí vlastní, když jsem čekal také na novou občanku a disponoval jen náhradním dokladem... když je k tomu ještě třeba řidičák je to lepší.
Prostě v Teplících s tím problém není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.