Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde jsou v Praze slušné after work bary?

Od: steviik odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

delší dobu jsem žil v New Yorku a Londýně, kde jsem si navykl jít vždy po práci s kolegy na nějaký ten drink, ale v Praze se mi nedaří něco podobného najít - nechci hospodu ani hudební klub, něco trochu na úrovni (jako jsou hotelové lobby) kam člověk může zaplout, sednout k baru a za půl hodiny zmizet. Byl bych moc vděčný za radu.

Díky moc

S.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mp*
hodnocení

0x

Mě se v Praze osobně líbí síť Potrefená Husa, je to tam sice trochu dražší, ale obyčejně obsluha super. A po práci velice doporučuji. Jen mě zajímá ten Váš čas strávený v BARU, půl hodiny? tak to bych snad šel raději rychle domů. A nestrácel čas. Máte velké nároky, co se takhle rychle vrátit do Nového Jorku? Tam to mají.

stevii

Nemyslím si, že mám velké nároky. A půl hodina - hodina opravdu stačí, většinou si člověk dá jedne dva drinky a jde. Husa mi přijde fajn, levná a docela pěkná, jenže je to spíše restaurace.

Na lokalitě mi nezáleží, firma nám naštěstí po Praze zajišťuje odvoz.

hodnocení

0x
Možná byste měl upřesnit, v jaké lokalitě pracujete, protože nepředpokládám, že se vám třeba bude chtít jet hodinu přes celou Prahu, aby jste si tam na půl hoďky sednul.
Jinak třeba Potrefenou husu mám taky rád a můžu doporučit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]