Restaurační pojem - minimální konzumace

Od: Datum: 15.03.16 09:56 odpovědí: 4 změna: 15.03.16 21:15

Dobrý den, prosím o radu, co přesně znamená pojem minimální konzumace v restauraci, např. při objednání salonku pro větší skupinku osob. Děkuji za radu.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 15.03.16 10:06
avatar

Poskytnou ti salonek zdarma, ale ty musíš zaručit, že společnost tam utratí určitou minimální částku. Jde o to, aby se použití salonku vyplatilo - příprava, úklid, obsluha navíc a pod.

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 15.03.16 10:07
avatar
Kolik musite odebrat alko a nealko.
Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 15.03.16 12:07
avatar

minimální konzumace = víceméně minimální útrata, která se od vás očekává.

Není zrovna slušné chování obsadit salónek v restauraci a pak si objednávat vodu z vodovodu.

Ohodnoceno: 2x
 
Od: mp
Datum: 15.03.16 21:15

Sám to nedělám (nemám to zapotřebí). Ale znám dost restaurací, kde to funguje. Je to tak, zamluvíte si salonek pro 20 lidí. Minimální konzumace je 500 kč na osobu. Takže zaplatíte 10000 kč. A nemusíte si dát třeba nic. Jen zaplatit. Kde mají stále plno, to i docela odpovídá. Nikdo nechce tratit.

Ohodnoceno: 2x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.