Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očkování proti prasečí chřipce

Od: paja5 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na očkování proti prasečí chřipce. Máme v plánu jet v listopadu na měsíc do mexika a tak myslím že by bylo očkování vhodné.. je očkování doporučeno a je vůbec už látka k očkování k dispozici?..děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Teď se právě o tom jedná,a pokud jsem tomu dobře rozuměla,tak očkováni budou jen vyvolení...kardiaci,lidé potřební pro chod státu,zdravotníci,policisté atd.,zeptejte se u svého obvod.lékaře,třeba při cestě do země s vysokým výskytem pras.chřipky to také jde...myslím ale že ještě nikoho neočkovali,je to hodně aktuální..*uspech*

amlim*
hodnocení

0x

Vím jen ,že politici a někteří zdravotníci očkování proti prasečí chřipce odmítají. Nedivím se . Látka není dost testovaná-nebyl čas a neví se jaké mohou být vedlejší účinky.Já se očkovat nedám.*stop*

malvinka*

Já taky ne*stop* měla jsem možnost náhlédnout do jisté matérie.

amlim*
hodnocení

0x

?

17.09.2009 - exkluzivně ze zah/... - Nemoce
Potvrzeno! Očková/...DOPORUČUJEME

Bylo zjištěno, že vakcíny schválené zodpovědnými státními úřady pro očkování proti údajné H1N1 influence A (prasečí chřipce), obsahují nanočástice. Výrobci vakcín po několik let dělali pokusy s nanočásticemi jako způsobem k "urychlení účinku"očkovací látky. Teď vyšlo najevo, že vakcíny schválené k použití v Německu a dalších evropských zemích obsahují nanočástice ve formě, která jak je uvedeno, napadá zdravé buňky a může způsobit smrt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]