Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tak jsem zpet

Od: valerinka9 odpovědí: 2 změna:
ta jsem tu po mesici s tim ze jsme se k sobe vratili.ALE...je tam ale...neda se to vydrzet.chova se s nehoraznym odstupem,uz od nej neuslysim smsky jako driv plne lasky.ale jen takove fadni bezne zpravy.jako by se bal se mi otevrit abych ho nemela zas tak jisteho...nebo nevim.a o co hur je ze spolu jsme ale zatim tajne.drzime nas vztah v tajnosti aby se to zatim nedozvedeli jeho rodice jinac by nemel klid.chova se ke mne hrozne.ani mi nezavola a musim ho nahanet ja.a kdyz mu reknu ze takhle to dal nepujde tak mi rekne ze me miluje a ze se mnou chce byt...nechapu ho.vikend co vikend chodi s kamosema.kdyz mu reknu at nepije rekne no aco jako...vzdy za mnou jen prijde do prace,ja jak ta krava mu koupim neco na sebe,pomilujem se a on mi pak za nic neni ani vdecnej.proste se ke mne chova jak kdybych byla jeho onuce.ale jak mile zahrozim ze to takhle dal nezvladnu ze chci toho jirika a tu lasku jako driv tak je zle...nevim co mam delat proadte mi prosim.nejdriv jsem se modlila a by dostal rozum a vratil se ke mne...a ted kdyz se vratil tak je to hrozny.trapim se jeste vic nez kdyz jsem byla bez nej...ja uz vazne nevim.kez by to bylo jako driv...ach jo

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Na toto opravdu nelze než zopakovat mé minulé vyjádření. Snad jen s tím rozdílem, že se v tomto případě mění můj názor v přesvědčení*stop*

Je strašně těžké uspokojivě odpovědět. Podivný vztah, který jste si vybudovali, podle mne nemá žádnou perspektivu. Myslím, že jste oba velice mladí (obsah textu na mne tak působí) a na vztahu, který se vám pozvolna rozpadá, jste stavěli svou bodoucnost. Nechte volně přejít tento stav do přátelství. Domnívám se, že by jakési násilné pokračování nakonec vedlo k nepřátelství, což by asi nebylo úplně ideální. Zachovejte si jen ty hezké vzpomínky a oba si najděte partnery jiné, takové, s kterými se nebudete nuceni vzájemně trápit. Myslím, že většina lidí prochází obdobím, kdy si myslí, že právě přichází o tu největší lásku a s pocitem hroutícího se světa upadá v naprostou beznaděj. Brzy však zjistí, že ta pravá láska ho teprve čeká:) a na minulost nakonec vzpomíná s úsměvem... Toto je však můj názor a jsem dalek ti jej jakkoliv vnucovat... Hodně štěstí*smich*

nicoll*
Vše co tu bylo řečeno je uplná pravda... Prožívám to samé, s tím samým obsahem, jen s tím, že já to ukončila, ale u nás už začala vyvstávat ta nenávist, si myslím... nebo spíš naschvál a věděla i cítila jsem, že tenhle vztah nemá budoucnost...
Náhodou jsem šla s kamarádkou se pobavit a seznámilajsem se s klukem, kterému jsem učarovala... a ani on mne není lhostejný, jen se ještě bojím naplno projevit, abych si neublížila... myslím, že takovéhle trápení zachrání, jen nová láska... člověk si říká, že na to nemá náladu, ale najednou zjistí, že když mu ten druhý napíše něco hezkého, tak je to vlastně moc příjemné... :) a ještě, když ti začne říkat taková slovíčka, jako že jsi moc hezká, že je mu s tebou dobře a že jsi pro něj jednička, se poslouchá po prázdných smskách a slovech moc dobře... pohladí to srdíčko i dušičku a o to jde. ... abychom byli štastní..
Držím palečky, abys také našla někoho kdo si tě opravdu bude vážit... mne se to stalo, asi protože jsem o to nestála... tak to přeji i tobě
Hodně štěstí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]