Nejste přihlášen/a.
Přes eshop MT nábytek jsem si 16.2.2016 jsem uzavřel objednávku na nábytek s tím že jak uvádějí na svých stránkach mi ho doručí do 4.3.2016.Nábytek neposlali jen email že se opozdí z dodáním že mají problémy s odesiláním.Následně jsem jim napsal že nábytek opravdu potřebují do 10.3.(měl to být dárek k narozeninám) opět nic neodeslali a už se ani neozvali emailem a telefonické spojení je nemožné,po 5min kecu z automatu at čekám na spojeni, mi bylo spojení přerušeno a na emaily nereagují.Poslal jsem jim emailem zprávu že od objednávky odstupují a prosím o zpětné potvrzení o zrušení objednávky,opět žádna odezva...a ted muj dotaz.Nábytek jsem neplatil předem, co když ho pošlou třeba za týden nebo měsíc,musím ho převzít když se mnou vůbec nekomunikovali a neposlali potvrzujíci email o zrušení objednávky?Díky za radu.
Taky je možnost zajet přímo do sídla firmy a poptat se tam. Pokud to je přes celou republiku, tak to je jiná. Bohužel jsou takové e-shopy, kde slibují možné i nemožné a pak jen výmluvy, že zboží je u dodavatele, že to nemají skladem (i když na eshopu to skladem mají) apod.
Pokud tam měli doručení do určitého termínu, tak by ho měli dodržet. Pokud ne, tak se musí ozvat. To udělali, jak píšete a vy máte možnost buď s tím souhlasit a vyčkat na daný termín nebo nesouhlasit a tudíž odstoupit od smlouvy. Pokud spolu komunikujete pouze přes email je úplně jedno. Stačí jim to v mailu napsat, že nesouhlasíte s tím jejich termínem a odstupujete od smlouvy, tedy stornujete objednávku. Předpokládám, že jste objednával typyzovaný nábytek, nic na míru, takže s tím by neměl být problém. Pokud si mail nepřečtou a zboží Vám přesto odešlou, je to jejich kaše, vy to nepřijmete a oni se s tím mohou jít vyfotit.
Měl jsem podobné trable s jiným e-.shopem před půl rokem. Pořád objednávku oddalovali pro různé "potíže" až přestali komunikovat úplně. Napsal jsem jim, že odstupuji od smlouvy pro klamání spotřebitele (termín dodávky u objednávky a nenodržení následně dohodnutých termínů).
Napište odstoupení na list papíru a pošlete jim to doporučeně s tím, že příjemce musí potvrdit podpisem, že dopis převzal. Na poště na to mají specielní dodejku. Udělejte to rychle. Je to spolehlivější než emaily. Tady máte v ruce důkaz, že jste dopis poslal a že ho obdrželi a převzali. Vám se pak do schránky totiž vrátí lísteček s podpisem toho, kdo dopis převzal. A pak, i kdyby Vám nábytek poslali, tak ho nemusíte převzít. Ale podle mne to už neudělají.
Dle bodu 40 Směrnice Evropského parlamentu a Rady 2011/83 můžete od smlouvy odstoupit i před převzetím zboží. Náš občanský zákoník sice zná pouze odstoupení až po převzetí zboží, ale naše zákony musíme vykládat v souladu s evropským právem.
Doporučuji Vám odsotupit dle zmíněné směrnice. Vzhledem k tomu že Vám na mail nereagují, napište jim doporučený dopis. I kdyby si dopis nepřevzali, dle ustanovení § 573 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, se má za to, že třetí pracovní den po odeslání je zásilka doručena (v rámci ČR). Od dopisu si ponechte kopii.
Jestli jste ale nábytek koupil na IČ, tak od smlouvy odsotupit nemůžete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.