Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, má někdo zkušenost jak probíhá online půjčka od providentu tedy že pošlou peníze na účet. Jde mi o to zda schvalovací proces probíhá online ( není nutná návštěva agenta u mě doma ) potřebuji narychlo půjčit nějakou částku, ale rád bych se vyhnul tomu agentovi. Bydlím na venkově a tady ho dělá známej, prostě nic si nenechá pro sebe... Pro mě je to trapná situacem, ale musím, měl jsem autonehodu, a potřebuji narychlo pořídit auto které potřebuji k práci.
Díky za inormace
Josef
Díky za reakci, já měl již dvakrát od providentu půjčku cca 10let zpět, jasný je to drahé, ale jinak jsem byl zpokojen. vše jsem zplatil ještě dřív než jsem měl, tak mi nakonec dali ještě slevu, což tady předpokládám že to zaplatím taky dřív, jak budu moc pracovat, tak peníze budou, ale rekonstrukce domu, mě vyždímává do sucha a teď ta autonehoda.
Nevím jak je to s online vyřízením ale když už si jí sjednáte, tak pro týdenní splátku si k vám bude jezdit nejbližžší agent od providentu. Což bude s největší pravděpodobností ten váš známý.
Jsou desítky společností "on-line" - žádná nechce nabídnout peníze pro vaše uspokojení zdarma. Všechny chtějí vydělat a záleží na vás a kalkulačce, jestli si dokážete spočítat nevýhodnost půjčky.
Na jedné přeplatíte 20%, na druhé třeba 220%... na některé můžete ztratit střechu nad hlavou.
Je nutné před podpisem přemýšlet. Pokud máte bankovní účet, zeptejte se banky, zda vám nabídne půjčku - jistě bude nejvýhodnější oproti všem nabídkám jiných společností.
Tak také počítejte, že úvěry lidem v registrech jsou rizikovým obchodem - tj. půjčka je drahá... aby pokryla ztráty, které lze předpokládat. A když je co vzít v případě neplacení (nemovitost či movitost), jdou po nich automaticky. Vůz na úvěr dnes znamená, že do splacení nebudete vlastníkem, ale budete muset platit pojistné.
Pokud existuje vyšší riziko neplacení úvěru, zkuste jinou variantu (třeba i změnu příjmů...)
@libor - všechny banky ne! - Nejprve zkuste tu svou , byť je někde škraloup... Pak jednu, dvě...
Pokud někdo obchází instituce a v každé si zažádá, třetí, čtvrtá a další už zamítají automaticky kvůli předchozím zamítnutým v daném termínu od konkurence - vše se reportuje. NRKI, BRKI - registr klientů považuje jako negativní informaci i to, že klient "obchází" a nikde nedostal.
Ano všeho si jsem vědom a u toho providentu i když je drahý vím že podraz nenastane - pokud budu platit. a to budu.
Banka mi neda, mám záznam v registru kvuli nepojištěnému autu... sice je to vše uhrazené, ale záznam tam je.
není nutné platit každý týden agentovi. Sjednejte si to, že budete splátky posílat společnosti na ůčet. Jde to a dokonce Vás to vyjde levněji. Jinak Provident patří k těm slušnějším společnostem, které půjčují peníze. Jak úrokem, tak chováním se ke klientům
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.