Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
přede upozorňuji, že nejsem v žádném případě konzumentem a příznivcem anabolických steroidů.
Tudle jsem něco na toto téma hledal na netu a narazil jsem na plno stránek, kde se prodávají steroidy a podobná svinstva jak na běžícím pásu. Šokovalo mě, že normálně můžu tyto látky dát do košíku a objednat. Doteď jsem si bláhově myslel, že jakákoliv distribuce je ilegální.
Takže vlastně kdejakej hňup si může toto pořídit a zničit si tím zdraví? To je docela absurdní a přiznávám, že mě to šokovalo. Radu nechci žádnou, spíše Váš názor.
Kdo steroidy chce sypat, stejně si je sežene. Čím více se to střeží, tím více si tihle nelegální prodejci namastí ve výsledku kapsu. Co chcete vlastně slyšet? Může se jednat o originály ale také o fakes... Rozumný člověk to jen tak nekoupí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.