Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Tak mě to také postihlo. Proto bych se rád zeptal, co je dobré na zvětšenou prostatu. Vím, že věcí na drhu je spousta, ale často jde jen o reklamu bez většího účinku. Zajímají mě proto jen vaše zkušenosti, co opravdu pomohlo.
Děkuji.
Jestli vám doktor diagnostikoval zvětšenou prostatu/palpačně/,tak vám jistě odebral krev a sledoval hodnoty PSA.Diagnoza benigní hyperplazie prostaty neznamená rakovinu prostaty.Ani s ní nemusíte mít žádné problémy.Zkuste místo lékú pít ráno a podvečer šálek /0,25lt/čaje z vrbovky malokvěté.Pijte dlouhodobě,ne však víc než 2 šálky denně.
Omnic Tocas. Účinkuje spolehlivě, ale je jen na předpis. Taky jsou důležité pravidelné kontroly. Ona rakovina prostaty totiž nebolí a má stejné příznaky, jako pouhé zbytnění. Je to nejčastěji se vyskytující nádor u mužů, na který se umírá.
Ale no tak, pane Jabrako! Tohle jsem nafasoval zhruba před měsícem v jedné dost velké lékárně, kde se určitě nejedná o staré zásoby (EXP. 2019)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.