Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tabule pro synovce

Od: jt* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, sháním pro synovce takovou tu tabuli, na kterou si může kreslit pak to smazat a nebude to tom ani stopy. Jednu takovou jsem kupovala už neteři, ale ta se hned zníčila a po 10 obrázcích už nebylo vidět jaký je aktuální.

Tak by mě zajímalo jestli mi někdo neporadíte nějakou kvalitní tabuli. Třeba i s rolemi papíru, to je fuk hlavně aby na tom byly vidět ty obrázky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

co třeba černou tabuli a křídy? Nebo jakoukoliv kovovou bílou tabuli a kvalitní fixy, není možné, že by bylo za 10 smazání po tabuli, vždyť takové tabule slouží roky. Je vhodné je jednou za čas umýt lihem.

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste magnetickou bílou tabuli, na ní ale používat jen speciální fixky, které se dají setřít hadříkem, třeba centrofix se nesmyje.. Já kupovala tu nejlevnější a krom toho, že jsem udělala chybu a šoupala po ní magnetama -takže jsou v ní po nich rýhy a v těch se barva drží pořád, tak se dá po třech letech vyčistit krásně do bíla :)..

doplněno 09.03.16 16:00:

Aha - tak to jsem asi špatně pochopila :), takže něco takového?

hodnocení

0x

ikea.com/...

IKEA nezklame. Z jedné strany černá tabule, z druhé bílá na stíratelné fixy. A role papíru se dá dokoupit taky.

tuto mame doma a je fajn, jen si myslim, ze tazatelka chce magnetickou tabulku na kresleni, kde se ktesli tak, ze je prichyti jedna vrstva na druhou a maze se to protazenim nejake tycky mezi.

hodnocení

0x

nalepky-na-zed.cz/...

Něco podobného jsem před několika lety kupovala vnukům pod stromek. Dodnes ji mají nelepenou v předsíni a píši na ni co je potřeba koupit a vzkazy a je pokreslená. Funguje.

Tahle firma má i odběrová místa.

jt*
hodnocení

0x
Dekuji vsem za rady.. Kupovala jsem v ikee a deti z ni byly nadsene :)

tom0007
hodnocení

0x

Stačí chvilku hledat. Magneticka popisovatelna tabule

Určitě na ní ale používejte speciální fixy určené pro magnetickou tabuli. Určitě nepoužívejte obyčejné fixy nebo lihové fixy. Tabuli pak stačí smazat hadrem, který můžete i namočit. Nejlépe pak tabuli setřete hadrem namočeným do lihu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]