Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpočet daní?

Od: jaruska* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, zajímalo by mě jsem podnikatelka, nyní marodim.Platím jsi vše.Od pojištění až po nemocenskou.Jak to je sdaněmi až budu podávat danový priznání má to vliv na daně marození?Můžu mít nižší daně když marodím.Platím vždy dost.děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

2x

na daně ano i ne, budou zřejmě nižší protože po dobu nemoci předpokládám nic nevyděláte. Jinak pokud je to myšleno jako že nemocní platí polovic tak o ničem takovém nevím až na jisté specifické podmínky které se na Vás na 99% nevztahují. Nejspíš budete případ jako poradte.cz/...

jaruska*
hodnocení

Já ale podnikám mám firmu.Já marodím ale firma jede dál.

jaruska*
hodnocení

Tak jak to bude s daněmi kdyz mám za sebe zaskok.Nemůzu zavrít provozovnu by lidi byli bez práce kdyz marodim.

alf*

na daň z příjmu pokud je to tak myšleno nemá nemoc vůbec žádný vliv. Pokud máte zaměstnance tak vlastně budou stejné protože vyděláváte i když neděláte.

Prostě do konce března ( června - auditované společnosti či když zpracovává účetnictví daňový poradce) podáte daňové přiznání jako každý jiný rok. Nic, žádná změna.

Jsou tam jisté vyjímky, pokud však nejste invalidní tak vlastně žádné a pokud invalidita vznikne v důsledku právě probíhající nemoci tak si myslím než přijde k rozhodnutí tak už letošní daně to stejně nepostihne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]