Nejste přihlášen/a.
Dvě osobnosti máme v sobě úplně všichni. Mi třeba jedna osobnost říká: "Nejez! Potřebuješ zhubnout." Druhá osobnost vůbec nediskutuje a sní úplně všechno, co není přibité nebo přilepené. Jedna osobnost mi říká:"Nestarej se! Stejně to nemůžeš změnit. Spi!" Druhá osobnost říká: "Nespi! Musíš to pořádně promyslet!" A dokonce existuje i spolupráce mezi nimi. Vytáhne mě z postele a odnese k ledničce.
Hahahahahahahah)) to mě dostalo)) takhle jsem se ještě nedefinovala)) už mám jasno, co to semnou je))
jen dvě? Nic moc. Po USA prý chodí chlap, který jich rozpoznává šestnáct. Dokonce je má pojmenované a pak když něco provede, třeba něco ukradne nebo zahne svojí manželce, tak se vymlouvá. Že prý : To já ne, to ten druhý, třetí, čtvrtý, pátý nebo desátý. Psychiatři mu prý věří a proto je prakticky neodsouditelný a nepotrestatelný.
Moc dobře to ten chlap vymyslel. Moc dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.