Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PODNIKÁNÍ Z DOMU NA www.cinnostdoma.cz

Od: xisa odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušennosti s podnikáním z domu na internetové stránce

www.cinnostdoma.cz , jako kazda takova lakava nabidka, slibujici hodne penez to sebou nese i riziko, bojím se, abych tomu nenaletěla... Na internetu není přesně vysvětleno, v čem konkrtétně práce spočívá a na to bych se někoho z vás chtěla zeptat, co přesně je vaším úkolem a jestli jsou slibované výdělky realitou.

Aby mě zaškolili, tak mi chtějí poslat balíček s instruikcemi (ti, kteří v tom pracujete, to znáte), ale chtějí ho i zaplatit, nevím, zda by tato investice nebyla zbytečná, poraďte prosím, kdo s tim mate zkusennosti.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x
"a co budete dělat?To se právě dozvím z toho balíčku.A proč to nelze říci dopředu.Je to jednoduchá práce s jistým výdělkem máme 7634 spokojených pracovníků kteří vydělávají běžně až 80000 měsíčně.Činnosti se stačí věnovat 4 hodiny Více se dozvíte z balíčku který Vám zašleme" Že je to něco takového? no pokud máte těch pár stovek navíc tak jim je pošlete, víc bych od toho nečekal.Vždyť ani ty stránky jim nefungují.

amlim*
hodnocení

0x

V podnikání tzv. z domu ,mám velké zkušenosti,nevím přesně o jakou činnost se konkrétně jedná na uvedené adrese. Většinou se jedná o network marketink,referenční marketink,nebo MLM.Záleží na tom s jakou firmou spolupracujete,jak je stabilní,i finančně,jestli je důvěryhodná. To doporučuji si ověřit. Těch firem vzniká mnoho,hlavně v dnešní době.Já spolupracuji s fy Amway,která letos slaví 50let výročí.Potom máme unikátní systém,jak dosáhnout úspěchu,bez toho nikdo nikam nedošel Je to v první řadě podnikání. Pro toho kdo nepodnikal,je to změna.Nemáte šéfa,váš šéf je vaše vnitřní motivace. Slibované výdělky? U nás jsou příjmy o jakých se lidem ani nezdá,ale není každý schopen a ochoten pracovat když ho nikdo nehoní. Chce to osobní disciplinu.Dále já preferuji osobní setkání,zodpovězení otázek,informace,na jejichž základě se lidé rozhodují,podle toho co chtějí a ne anonymní balíček .Hlavně zjistěte firmu abyste měla jistotu,že dostanete peníze za svou činnost.Přeji úspěch.*placni*

hodnocení

0x

Je to většinou tahání peněz z lidí,funguje to většinou jako hra letadlo,pošlete peníze,pošlou Vám nějaký katalog,pak si dáte inzeráty,a čekáte kdo se chytí a pošle peníze Vám...Nevím,třeba vše tak není,ale já tu zkušenost mám,takže raději od toho pryč...

petr123*
hodnocení

0x

Další pyramida spočívající v hledání dalších a dalších lidí kteří se do pyramidy zapojí...

S podnikáním to nemá NIC společného, s reálným výdělkem také ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]