Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušennosti s podnikáním z domu na internetové stránce
www.cinnostdoma.cz , jako kazda takova lakava nabidka, slibujici hodne penez to sebou nese i riziko, bojím se, abych tomu nenaletěla... Na internetu není přesně vysvětleno, v čem konkrtétně práce spočívá a na to bych se někoho z vás chtěla zeptat, co přesně je vaším úkolem a jestli jsou slibované výdělky realitou.
Aby mě zaškolili, tak mi chtějí poslat balíček s instruikcemi (ti, kteří v tom pracujete, to znáte), ale chtějí ho i zaplatit, nevím, zda by tato investice nebyla zbytečná, poraďte prosím, kdo s tim mate zkusennosti.
V podnikání tzv. z domu ,mám velké zkušenosti,nevím přesně o jakou činnost se konkrétně jedná na uvedené adrese. Většinou se jedná o network marketink,referenční marketink,nebo MLM.Záleží na tom s jakou firmou spolupracujete,jak je stabilní,i finančně,jestli je důvěryhodná. To doporučuji si ověřit. Těch firem vzniká mnoho,hlavně v dnešní době.Já spolupracuji s fy Amway,která letos slaví 50let výročí.Potom máme unikátní systém,jak dosáhnout úspěchu,bez toho nikdo nikam nedošel Je to v první řadě podnikání. Pro toho kdo nepodnikal,je to změna.Nemáte šéfa,váš šéf je vaše vnitřní motivace. Slibované výdělky? U nás jsou příjmy o jakých se lidem ani nezdá,ale není každý schopen a ochoten pracovat když ho nikdo nehoní. Chce to osobní disciplinu.Dále já preferuji osobní setkání,zodpovězení otázek,informace,na jejichž základě se lidé rozhodují,podle toho co chtějí a ne anonymní balíček .Hlavně zjistěte firmu abyste měla jistotu,že dostanete peníze za svou činnost.Přeji úspěch.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.