Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvětšená slezina

Od: klaraaaa odpovědí: 2 změna:

1. Chtěla bych se zeptat. bývá při natažení svalu nějaký zánět? Jako v tom místě natažení? A pokud ano, způsobuje zvětšenou slezinu?

2. V pátek jsem začala cítit takové nepohodlí pravé kyčle, jakokdyby byl ten kloub kousek vedle od jamky. Ze začátku to bylo jen nepříjemné, ale později mě to i trošku bolelo, ale dalo se na to v pohodě chodit. Vím, že se mi to občas stává, ale hned mi tam křupne a je to ok. Jenže u toho mi tam křuplo až další den ráno. Teď to nijak nebolí, žadný otok ani modřina tam není. Bolí mě spíš trochu stehno, ale to jen někdy a minimálně. Chtela jsem se zeptat, nevadí to nijak? Že by třeba ta kost byla trochu mimo a na něco by tlačila? Nemohl by se mi tam udělat nějaký zánět?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Dobrý den, Kláro,

zdravotní problémy řešte se svým lékařem (lékaři přes internet nediagnostikují ani neordinují).

Nějaká "co by, kdyby" nemají smysl a rada/odpověď laika může uškodit.

hodnocení

1x

Ivzez má pravdu. *sok* Ale kde jste přišla na souvislost nataženého svalu se slezinou? Poklikejte si, najděte si obrazové trávení a koukněte, kde slezina je. Také si přečtěte, k čemu slezina je. :-D Často z vás mám pocit, že je lepší 3x se zeptat, než jednou přemýšlet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]