Dobrý den Potřebovala bych poradit včera přítelovi umřel taťka. Ten den měl za mnou přijet ale psal mi že nepřijede. Pak mi psal že si to rozmyslel že přijede že mě potřebuje mít u sebe. Je to těžké ale nevím jak se k němu mám chovat mam dělat jako že se nic nestalo nebo ho mam utěšovat?
choval bych se normálně vklidu pokud možno mu to zbytečně nepřipomínat a ani bych ho nák zvlášt moc neutěšoval nechal bych ho at se stim vyrovná,tady se moc dělat nedá todle chce prostě jen čas
Utěšovat? to nejde, to je zbytečné. Myslím si, že teď potřebuje mít pocit, že jste tu pro něho, že život smrtí otce nekončí a že všechno musí jít dál. Skoro každý to jednou zažije, mě to potkalo před pěti lety. Chovejte s k němu tak, aby cítil, že ho máte ráda. To stačí, ten pocit ničím nejde nahradit.
luci*
Díky za rady. To se snažím byt u něj a dávat mu na jevo co nejvíc že tu jsem pro něj
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.