Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Růžový formulář u studenta

Od: winci* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
Mám dotaz ohledně případu, kdy má student podepsané toto přiznání u více než jednoho zaměstnance souběžně. Jaká je pokuta v moment, kdy se na toto "porušení zákona" přijde?
Děkuji, W

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

Nerozumím na co se ptáte.

winci*
hodnocení

Pokud se stane, že student podepíše slevu na dani u dvou zaměstnanců (což je zakázané), tak jaká je pokuta při zjištění tohoto přečinu?

iz*
hodnocení

0x

Opravdu jste student? Nějak se mi nezdá,

že by vysokoškolák nerozlišil zaměstnance a zaměstnavatele

ani prohlášení k dani z příjmu a daňové přiznání.

___

O žádné pokutě nevím.

Podejte daňové přiznání » na FÚ doporučuji zajít osobně (přímo k úřednici, k níž spadáte) a vše vyřešit na místě.

winci*
hodnocení

Jsem tak unavený že už ani nevím co píšu...
iz*

Podpis na prohlášení platí do konce kalendářního roku

nebo,

pokud zaměstnání skončí dříve, do ukončení zaměstnání.

Nevím, jestli je možné podpis na prohlášení u pozdějšího zaměstnavatele zpětně zrušit, ale asi bych se o to pokusila.

Pokud ale zajdete na FÚ osobně, vyřídíte to tam. Vezmete-li s sebou všechny podklady, pomůže Vám úřednice i s vyplněním daňového přiznání a rovnou je od Vás převezme. Jen to nenechávejte až na konec března.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]