Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest v predlokti

Od: evzen odpovědí: 7 změna:

Dobry den,mam uz asi mesic bolest az stipani v predlokti leve ruky.Bojim se jit k lekari,ze to bude neco vazneho.Zabrat na ruku nemohu.Mazu si to kremy na bolest,ale bolest mam stale-nezabira to.Co by mohlo byt pricinou?Jak se zbavit bolesti ci odstranit bolest uplne?A zda je to vazne?Dekuji za odpovedi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

Jděte k ortopedovi, problém by mohl být v páteři.

wasube*
hodnocení

0x

Také bych řekla že k doktorovi. Co tenisový loket?

evzen
hodnocení

Loket ani pater mne neboli,kdyz mam ruku dole aberu treba 10kg tak mne to neboli,ale kdyz vemu jen 1kg a chci dat ruku do polohy vodorovne tak to boli znacne.Ve svisle poloze zabrat mohu,ale nemohu zvedat veci smerem do vodorovne polohy.Smer jako kdyz chcete na nekoho ukazat.Kdyz na to mackam tak to neboli,bolest je vnitrni.

zakus*

Prostě tenysák. Namožené úpony svalstva předloktí. Na mrtvý tah OK, ale zvednou půlitr piva je problém.

Ortoped, loket do tepla.

doplněno 06.03.16 19:22:

V každém případě se vyhnout obstřikům. Rázová vlna je účinná, leč není hrazena ze zdravotního pojištění (1 sezení cca 300,-)

Ideálně rehabilitace a loket v teple. Pro domácí léčení je taky dobrá Biolampa. Nutností je přestat uvedenou ruku namáhat. Pokud to nejde tak aspoň použít Epikondylarní pásku.

I přesto je léčba běh na dlouhou trať.

balzerka
hodnocení

0x

Po zkušenostech s ortopedama, kterí zrentgenují a píchnou obstřik,který pomůže na chvíli a pak může uškodit, jsem podobné případy řešila objednáním se na rehabilitaci. Zkušená lékařka přišla na to, který je to úpon a napsala mi účinnou elektroléčbu. Taky bych změnila něco ve výživě, myslím tzv. odkyselení organismu. Pokud se cpu uzeninami, zákusky,chipsy, masem, sýry... a piju kafe, zánět v úponech svalů má dobré podmínky. Nepíšete, kde v ruce či paži bolest cítíte. Někdy je to až od páteře, jindy se zas ozývá tlakový bod některého vnitřního orgánu.

evzen
hodnocení

Dobry den,dekuji za odpovedi.Jeste bych rad vedel jestli je nadeje,ze to prestane samo bez lekare?

Objednejte se na ošetření rázovou vlnou.Lékař Vám bude aplikovat akustické impulzy do centra bolesti ve svalu.Je možná jednorázová aplikace nebo postupná,celkem 6 návštěv.Já absolvoval oba typy,s odstupem asi tří let, pomohly oba.
Samo od sebe bolest neustoupí.
Rázovou vlnu pojišťovna neplatí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]