Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přerušit vztahy?

Od: trebucas odpovědí: 3 změna:

Zdravím, rád bych znal názor na následující situaci: již delší dobu od vidění znám jednu dívku. V zásadě jsme se spolu potkali pracovně, tykáme si. Před nějakou dobou jsem jí navrhnul zda by neměla zájem se sejít i nepracovně, řekla mi, že s tím nemá problém, ale také že má přítele.

Jenže, od té doby jsem se ji pokoušel teda aspoň na ten přátelský pokec pozvat, vždy měla jakýsi důvod proč ne "nemoc, práci atd.". Pracovně se potkáváme jednou za pár měsíců. Vyložil jsem si to tak, že kdyby jakkoliv stála o kontakt, patrně by měla zájem navrhnout něco i sama. Tudíž by mne zajímalo, zda myslíte, že uvažuji správně s ní zcela přestat pokoušet navazovat jakýkoliv nepracovní kontakt?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, uvažujete správně. Nejeví zájem setkávat se s Vámi jinak než pracovně.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ujasněte si, oč Vám jde. Bude Vám opravdu stačit kamarádství nebo doufáte v něco více? Ta slečna má svůj vztah a nezdá se, že ho chce ukončit a navázat nový. Berte to tak, že je zadaná - a kamarádit se nechce. Zdravím!

wasube*
hodnocení

0x

Tím, že se na to ptáte i na internetu, přesto že několikeré odmítnutí by dávno každý pochopil jako nezájem,až na Vás, tak myslím, že ta žena musí mít trauma i na pracovní schůzce Vás potkat, kde nevynecháte příležitost ji obtěžovat svými návrhy.

Vy se snažíte rozbít její vztah, protože kdybyste měl jen přátelské umysly, jak si sám sobě chcete namluvit už skončíte s tím naléháním a pochopíte, že je jí s jejím přítelem dobře a Vás k tomu nepotřebuje. Přestante ji tedy pronásledovat s návrhy o "přátelství", o které nestojí a které by si mohl její přítel vysvětlit uplně jinak.

Mezi námi, muže, co nechápou že žena má jiného, o kterého stojí víc a přesto jsou jak umanutí, zase nechápu já. Když někoho mám ráda, jsem ráda že je štastný a nemotám se mu nevhodně do života. Jestli ty pracovní schůzky budou často, tak ji donutíte, že si kvůli Vám najde jednou jinou práci, aby měla klid od šikany. A neuvidíte ji už ani na té pracovní schůzce.

Když nerespektujeme soukromí druhého člověka a jen prosazujeme své zájmy, a například mu i nevhodně voláme, o šikanu se už může jednat. Prostě s tím už skončete. Příště by si mohl neplánovaně dát s Vámi schůzku její přítel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]