Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V čem se uplatnit, umím jazyky

Od: kamila* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jsem zdravotní sestra momentálně na rodičovské. Umím plynule anglicky, italsky a středně pokročile španělsky. Jak mohu tyto znalosti uplatnit, krom doučování? Zatím jsem dělala jen ve zdravotnictví. Nežiji ve velkém městě, ani poblíž.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
zdravim.
Delam v Rakousku, a jsou tady lidi, co plynule umi 3 svetove jazyky, a pritom delaji obycejne prodavace. Maji proti mne naskok tak minim.10 let.
Ja jazyky neumim temer vubec, zivim se zde praci.
Jo, oni mluvi hodne, to jo :)
...postavaji, mluvi :)
Nuze, muzete se zivit, jako prodavacka.
Mluvit se zakaznikama napriklad.
Nebo - natacet youtube videa, a nechat si klikat na reklamy z celeho sveta.

buss
hodnocení

1x

Pokud na to máte papír tak se dá. Jinak se pokuste něco překládat, z časopisů, knížky a nabízet.

hodnocení

1x

Jedině najít uplatnění pomocí internetu. Sama píšete, že jste na mateřské a nebydlíte ve městě, ani poblíž. Tudíž z toho vyvozuji, že se nemíníte nikam přemísťovat.

wasube*
hodnocení

0x

Pokud ovládáte technické termíny velmi dobře v těch jazycích, tak jsem vloni četla jak těžko se hledají překladatelé manuálů na výrobky. Protože každý umí většinou hovorově. Není to ani špatně placené, ale horší je, že jsem zapomněla pod jakou hlavičkou ti překladatelé byli.

doplněno 05.03.16 21:46:

Navíc to probíhalo online, manuály po netu, překlad po netu, peníze na učet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]