Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poděkování za péči

Od: zmatenka® odpovědí: 8 změna:

Naše maminka zemřela v domově pro seniory, a protože jsme byli po celou dobu jejího pobytu s nadstandardní péčí o ni velice spokojeni, chtěli bychom dát personálu najevo naši vděčnost. Poraďte, prosím, jakým způsobem bychom jim měli poděkovat. Nejen děkovným dopisem zřizovateli tohoto zařízení a jeho kopií k rukám ředitelce, ale snad i nějakým jiným způsobem, aby z toho měly něco i sestry a ošetřovatelky. Přemýšleli jsme o velkém dortu s nápisem DĚKUJEME, nebo velké bomboniéře, kávou nebo čajem... Personál se střídá, nikdy určitě neslouží všichni najednou. Dejte mi prosím tip, jak to nejlépe a decentně zařídit, a co vůbec si o tom myslíte.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Děkovala jsem právě včera za měsíc pobytu v nemocnici. Mají tam knihu, do které jsem napsala pochvalu. Opravdu si ji zasloužili. Na sesternu jsem dala velké kafe, oblíbené sanitářce čokoládu.

Protože péče o maminku byla dlouhodobá, chtělo by to něco většího. Ten dort je pěkný, ale některá sestra třeba nebude 2 dny ve službě a ta část dortu pro ni pak nebude už čerstvá. Nebo ho mezitím někdo jiný sní.

Koupila bych kvalitní kávu a to klidně kilové balení. Však ony ho sestřičky vypotřebují. Nebo nějaké ovoce. Kupte plastový kbelík /velikost podle Vás/ a naplňte jej pomeranči. Určitě si dají rády, teď v předjaří jsou vitamíny třeba. Jaga.

hodnocení

Marcelko, vítejte z nemocnice! Děkuju za radu, to s těmi pomeranči není špatný nápad. Právě že se služby střídají, nejde jít s díky za každým jednotlivě. Dort by holt dostal jen ten, kdo právě bude na pracovišti a ostatní - co? Takže pokud tady někoho nenapadne něco převratného na co nám zatím nestačí fantazie, půjdu asi do toho. A i to kafe se s pomeranči do kbelíku vejde! Díky.

Dobrý den. Souhlas s kafem, cukrovinkami, ale nesouhlas s pomeranči. Jednak tropické ovoce není vhodné na zimní období, druhak se rychle kazí.

Záleží jistě na ceně... takový medovník vydrží i po otevření krabice pár dnů (pokud ho nesnědí :) ). Lahvinka domácího by také nemusela být špatná...

tiffany*

Tak s alkoholem na pracovišti je to dnes opravdu, ale opravdu jinak, než kdysi ... a po metanolových vývrtkách bych už vůbec s něčím "domácím" nestrašila ;).

Ty pomeranče výborný nápad, ale pozor jsme v Čechách, kde si lidé budou závidět i ten blbý plastový kbelík ;).

Proto bych pomeranče dala do nízké pevné papirové krabice (v obchodech v nich mají ovoce, zeleninu). Pomeranče sní, ale kbelík zůstane, Božka si ho vezme a Mařka bude nasejřená, páč Božka kbelík má, ale Mařka nee :).

jesterka*
hodnocení

1x

Když jsme končili dlouhodobý pobyt v nemocnici, tak jsem dala poděkování za příkladnou péči o maminku primáři a sestrám z místní LDN do regionálních novin. Maminka nechala tehdy koupit každé sestře sáček kešu oříšků, že maj sladkostí hodně. To je náš tip.

wasube*

S tím veřejným poděkováním a hodilo by se i nadřízeným je to trefa. Protože dnes se na tyto instituce jen nadává, pochvala by asi tedy překvapila všechny. Skvělý nápad.

hodnocení

0x

já sem před odjezdem z nemocnice po operaci páteře zašel o polední pauze na sesternu a poděkoval za péči

a doktorům sem poděkoval o vizitě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]