Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oslava 50 let

Od: poradce7* odpovědí: 5 změna:

Zdravím.většinou neslavím větší oslavy spíš to slavím s vlastní rodinou.

Tenro rok mám oslavovat 50 let sevého života a to budu slavit ve více lidech ne zas moc,tak 20.

Co dělat na oslavě ať tam jen nesedíme.Budu tam mít hufi aparaturu a tak bude hrat muzika k tanci,ale jinak?

Jak to začat a co dál?

Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Oslava byla u lesa na krásné chatě, venkovní gryl, udírna, velký sál, velká venkovní terasa, zábava na reprodukovanou hudbu, harmonika a kytara-zpěv, střelecká soutěž ze vzduchovek-zůčastnili se od malých dětí až po babičky a dědečky.Oslava od 16h až do rána a rozhodně jsme se nenudili. Na pozvánky jsem psala aby přišli v maskáčích nebo aspoň sportovní oblečení.

jskshdjdk
hodnocení

1x
Dělejte co vás baví. Tancujte na hudbu nebo si jen povídejte u sklenky vína a za pár hodin si budete vyprávět vtipy a srandovní povídky(z vlastní zkušenosti)
Nebo třeba podle toho jaký dostanete dárek tak se bavte když máme 50 tak to bude určitě velký dárek.
Na oslavách taky můžete hrát aktivity nebo kufr u toho ke velká zábava.
Začněte to tak že si pripijete podekujete že se tz sešli pak vám popřeji a můžete si užívat života!

host*
hodnocení

1x

Lidi ze všeho nejraději jedí. Když oslavu uděláte u vás na zahradě, můžete připravit velký hrnec dobrého guláše, pečené maso, klobásky, naložený hermelín, naložené špekáčky (utopencí), chlebíčky (doma vyráběné samozřejmě! vyjdou levněji), studené mísy s několika druhy salámu, sýru, zeleninou nakrájenou na kusy rovnou do pusy - paprika, rajčata. Můžete udělat zelný salát, nějaké pomazánky, pokud je někdo ulítlý na vaření, může průběžně dělat topinky s vaječnou amoletou, atd. Pokud jste z rybného kraje, můžete udělat nějakou rybu.

Nezapomeňte na pití pro děti a řidiče - nějaké dobré limonády (třeba i domácí), jablečný mošt, čistou vodu. Nekupujte soudek piva, lepší je pro notorické pivaře koupit basu lahváčků, nebo dvě, aby bylo na výběr, i ženy si někdy rády dají pivko, ale dvanáctku nemusejí. Víno červené i bílé, aby bylo na výběr.

Hlavně hodně židliček nebo laviček rozmístěných možná kolem stolu, ale pak i ve skupinkách, protože se lidé budou chtít bavit mezi sebou a ne jenom poslouchat centrálního nejupovídanějšího řečníka. Budou mít příležitost se setkat a popovídat si vzájemně třeba i jen ve dvojicích nebo ve skupinkách a budou spokojení, že měli tu příležitost se setkat při příležitosti vašich narozenin. Vy i vaši hosté budete mít hezký pocit.

matylda*
hodnocení

0x

Nám udělaly mnohokrát velikou službu svítící tyčinky a balonky. Není to drahé a udělá to velkou legraci. Mají toho spousty, měli jsme i náušnice a brýle. Pro 20člennou skupinu bych vzala 2 balení tyčinek, tj. 2x 100 ks a nějakej balonek (házení přes stůl apod. je taky fajn). Koupili jsme to tady lightstick.cz/... a vypadalo to nějak takhle:

Oslava 50 let

wasube*
hodnocení

0x

No já nevím, když zvete určitě lidi, kterým na Vás záleží, tak byste si především měli spolu povídat, jinak si může každý doma pustit televizi, která ho bude také bavit.Dnes je trend čekat, že mě budou bavit druzí.

Patrně tam bude míchanice různého věku, takže obstarat mikrofon, někoho s kytarou a zučastněná mládež a často i nemládež Vám ráda zazpívá. Proč se lidé dnes neumí sami mezi sebou bavit?
Neříkám když je tam cca 100 hostů, ale dvacet lidí? A já mám strach, že by se nudili? Podívejte se na youtube, jak se umí na domacích oslavách bavit balkánské národy, řekové a podobně, vůbec k tomu, aby se pobavili nepotřebují zajištovat baviče. A zábava je spontánní a všichni se baví i za pomoci dobrého jídla a pití.Naopak nějací baviči by jim oslavu rušili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]