Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překvapení pro sestru

Od: hihi* odpovědí: 7 změna:

Ahojky lidičky.

Potřebuji "pomoct" .

Pro sestru k narozeninám bych chtěla udělat překvapení.

Chtěla bych ji "objednat" (nebo jak to říct) lidí ze superstar.

Konkrétně Dalibora a Sabinu Slepčíkovi.

Pomůžete mi?:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

harley
hodnocení

0x

Připrav si 50 tisíc

to je málo. Osobně si myslím, že nepůjdou ani za 250 tisíc. A ani bych se jim nedivil. Nechat se někde ukazovat na oslavách někoho naprosto cizího jako cvičená opice. Co tím chcete dokázat a hlavně komu? Svému okolí chcete ukázat že k vám chodí na návštěvu lidé, kteří se párkrát mihli před kamerou.

Uvědomte si, že jsou na začátku své možné kariery a každý chybný krok je může zesměšnit. Bulvární tisk jen čeká na chybu mediálně známých lidiček, aby jim mohl znepříjemnit další život.

hodnocení

0x

Ti vyjmenovaní lidé by měli přijet k vám domů nebo do kulturáku u vás. Jak bys je chtěla objednat? Jakou máš představu? Musíš napsat více, protože nechápeme, co by sis představovala, co bys chtěla. Napiš!.

doplněno 07.03.16 06:54:

Hihi, představ si, že já bych chtěla tvou mamku ukázat svému vnoučkovi. Nezajímalo by mě, kde je, co zrovna dělá a jako opici v cirkuse, bych ji doma předváděla malému klukovi. No řekni, nenaštvalo by ji to? Neurazilo? Má svůj život, svou práci a někdo jí chce manipulovat! Mě by to teda hodně urazilo a nadzvedlo. To si piš.*hej*Jakým právem? Jen proto, že je známý? Uvědom si, že mu to z nebe samo nespadlo, musel hooodně popracovat a tam, kde dnes je, to si musel hodně vydřít. A pak příjde střelená holka a chce ho předvádět!? No neblázni!

hihi*
hodnocení

Určitě do domů.Bylo by to pro sestru. A pro ostatní lidí to určitě dělat nechceme. Ono pro sestru by stačilo vlastně jenom Dalibora.Je do něj celá ,,paf” a udělat ségře radost je pro mě potěšením. Vlastně představovala bych si něco takového. Přijedou(záleží koho bych objednala) k nám domů,to bude překvapení pro segru no a sestra by už se chtěla s něma si osobně pokecat atd.) no a nebo by jsme přijeli my do města,kde by to bylo možný (takže předpokládám tam kde Slepčikovi bydlí) někde se tam sešli a tam by se něco dělo.Ale tady jde o to číslo nebo nějaký spojení,na FB to možný není bohužel.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste je (ji) oslovit přes FCB - mnoho si od toho neslibujte. Zdravím!

facebook.com/...

doplněno 06.03.16 20:40:

hihi - volte zcela jiné překvapení - toto je od začátku "úchylné". Vy máte představu, že si pozvete "umělce"do bytu a budou sestru nadšeně a zdarma bavit. Myslíte, že by si např. někdo pozval do bytu pana Menšíka a on by ho bavil (zdarma) na Silvestra?

uska*
hodnocení

0x

Nemáte na mysli třeba jejich CD nebo jejich propagační materiál nebo? Určitě chcete živé lidičky?

lidus*
hodnocení

0x

To máte tolik peněz na dva "umělce"? Myslím, že 100 000 by stačit mohlo, stačí se ozvat přes facebook a hned budete vědět víc. Mezi námi, za ty dva bych nedala ani korunu.

doplněno 05.03.16 13:35:

Našla jsem na nettu, že hvězdičky ze Superstár si na soukromé akce účtují za 20ti minutové vystoupení 50 000-80 000,-.

Myslím, že jsem tu částku 100 000 za Slepčíky skoro trefila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]