Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nymfomanka, hrozí nevera

Od: pravepisici odpovědí: 8 změna:
Zdravim, narazil jsem na fajn holku, bohudik nebo bohuzel nymfomanku, jsem taky dost casto pri chuti, nevite, jestli u takovych holek je bezna nevera, byl bych za to moc nerad, ja jsem totiz maximalne verny.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Buď to s tou Vaší věrností nebude tak, jak píšete, anebo u ní s tou potřebou sexu. Viz. Vaše předchozí vlákno:

poradte.cz/...

radajz*
hodnocení

1x

Souhlas s předchozíma. Nijak to neřeš, ne teď. Jen jsi ji "poznal" a už ji lustruješ, jestli se hodí na pozici paní X. A to, že je nymfomanka vůbec nemusí být pravda. Jednak tenhle termín lidi používají, skoro u každé holky, která má jen o trochu větší chuť než vrstevnice, a jednak, pokud jsi to sám nezažil a nemáte spolu vztah, je to naprosto nepodstatná informace.

hodnocení

1x

no ze začátku je to fajn ale věř že časem by si stoho byl na hlavu a k nevěře by tutově došlo

takže užívej pokud to de ale domů to netahej *smich*

lordweb24*
hodnocení

1x
Nymfomanka je každá žena na začátku nového vztahu. Až si chlapa omotá a bude si jim jistá, začne chladnout... :)

Lorde, není to tak docela pravdou. Divokému začátku vztahu odborníci říkají fascinace sexem. Když novum přejde, sex se stává rutinou, bohužel, někdy nudou. Pak nastupuje chlad. Zvláště tam, kde vztah byl na sexu postaven. I proto není dobré s ním spěchat. Je dobře postavit základy na něčem jiném, než na vášni. ;)

paw*
hodnocení

0x
Zalezi co si pod tim pojmem predstavujes. Ale jekmile ji prestanes stihat, vystrida te nekdo jiny. No a nebo ji seznam s dvacatnikem, ktery se tu nedavno ptal, ze ma vetsi potrebu nez partnerka.

hodnocení

0x

Jak víš, že se jedná o nymfomanku? Kdo říkal? Ona, kámoši, sexuolog?:-D Chceš se ženit? Sestěhovávat se? Ne? Proč to tedy řešíš? Proč spolu nepobudete a pak uvidíš? Proč pochyby a podivné řeči ještě dřív, než uplynulo několik měsíců? :-D A co "tichá voda"? U takové je naprostá jistota? Neblázni!

hodnocení

0x

U nymfomanek je to běžné. Tak bacha na to. Ale přečetla jsem si také co napsala Kapka...

Budete si muset udělat pořádek v myšlenkách...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma nymfoman

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]