Zdravim, narazil jsem na fajn holku, bohudik nebo bohuzel nymfomanku, jsem taky dost casto pri chuti, nevite, jestli u takovych holek je bezna nevera, byl bych za to moc nerad, ja jsem totiz maximalne verny.
Souhlas s předchozíma. Nijak to neřeš, ne teď. Jen jsi ji "poznal" a už ji lustruješ, jestli se hodí na pozici paní X. A to, že je nymfomanka vůbec nemusí být pravda. Jednak tenhle termín lidi používají, skoro u každé holky, která má jen o trochu větší chuť než vrstevnice, a jednak, pokud jsi to sám nezažil a nemáte spolu vztah, je to naprosto nepodstatná informace.
Lorde, není to tak docela pravdou. Divokému začátku vztahu odborníci říkají fascinace sexem. Když novum přejde, sex se stává rutinou, bohužel, někdy nudou. Pak nastupuje chlad. Zvláště tam, kde vztah byl na sexu postaven. I proto není dobré s ním spěchat. Je dobře postavit základy na něčem jiném, než na vášni.
Zalezi co si pod tim pojmem predstavujes. Ale jekmile ji prestanes stihat, vystrida te nekdo jiny. No a nebo ji seznam s dvacatnikem, ktery se tu nedavno ptal, ze ma vetsi potrebu nez partnerka.
Jak víš, že se jedná o nymfomanku? Kdo říkal? Ona, kámoši, sexuolog? Chceš se ženit? Sestěhovávat se? Ne? Proč to tedy řešíš? Proč spolu nepobudete a pak uvidíš? Proč pochyby a podivné řeči ještě dřív, než uplynulo několik měsíců? A co "tichá voda"? U takové je naprostá jistota? Neblázni!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.