Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podlamování kolene

Od: janmarcinek odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
mám takový problém. Podlamuje se mi koleno. Většinou je to po nějaké aktivitě. Hraji fotbal, a vždy po tréninku či zápase se mi začne podlamovat levé koleno. To samé když dělám dřepy s činkou a nebo když se praštím do levého kolene. Toto vždy trvá přibližně jeden týden.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevzpomenete si, že byste měl někdy v minulosti při sportu pocit prasknutí, lupnutí či vyskočení kolena s pocitem bolesti, která postupně odezněla? A nyní vám koleno při běžné zátěži nečiní potíže? Jen při větší zátěži, běhu, při skocích máte pocit nejistoty a koleno se vám při větší zátěži podlamuje.Pak by to chtělo navštívit ortopeda, nechci vás strašit,ale můžete mít poraněné zkřížené vazy kolena.

doplněno 04.03.16 10:44:

Ještě dodám že, že v případě poničeného vazu s častým podlamováním kolene hrozí nebezpečí, že se vám v blízké době můžou poškodit i ostatní struktury měkkého kolene, např. meniskus i ostatní vazy.

hodnocení

0x

Zdravím.

V každém případě byste měl navštívit lékaře.Mohou být natržené vazy či šlachy.

Ještě bych Vám doporučovala tzv.tejping.Je skvělý.mám ho vyzkoušený ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]