Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dát mé oblíbené zpěvačce?

Od: fanda2 odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,moje oblíbena a nejlepsi zpevacka bude u nas.Chci jit na koncert a po koncertu bych ji chtel videt pokecat atd.Co bych ji mel darovat?Kytky me pripadnou takovy nudny.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, dejte ji svou podepsanou fotku - to ji potěší, protože ona fotky pouze rozdává, ale nedostává. Zdravím!

wasube*
03.03.16 19:02

*smich*

hk
hodnocení

2x

Tihle lidé mají i své soukromí a tam si nikoho nepouštějí. Jinak se z toho zblázní. Zpěvák je váš na podiu, mimo něj ne.

wasube*

hk - máte naprostou pravdu. Stačí třeba jen 3 růže a přátelský usměv. Tazateli by asi také nebylo milé, kdyby si s ním po práci chtěl kde kdo "pokecat". Takže něco navíc je už obtěžování. On udělal svoji práci, tazatel mu tímto krátce poděkuje za zážitek a obdivovat ho může tiše dál. Pokud se mu povede získat společné foto, tak co si více jako fanoušek přát? Není rodina ani blízký přítel a podle toho se fanoušek musí i chovat a nebýt vlezlý.

hk
hodnocení

1x

Ti lidé o to moc nestojí si s fanoušky povídat. Mějte to na mysli. Fanoušky ano, ale osobní kontakt ne.

lidus*
hodnocení

1x

Víte, že se může stát, že ji po koncertu neuvidíte? Myslíte si, že stojí o nějaké dárky? Kupte kytku, pokud ji nechcete darovat nové auto, pamatovat si vás jistě nebude. Dcera byla v sobotu na Scorpionech, poslední písnička a víc je nikdo neviděl, žádné fotky s podpisem, žádný pokec se nekonal. Proč by zrovna s vámi měla zpěvačka trávit po koncertu čas? Benův nápad se mi moc líbil *smich*.

wasube*

Mně také, dala jsem benovi bod za pohotovost a vtipnost...*palec* to byla užasná rada.*smich*

fanda2
03.03.16 17:43
hodnocení

Proc?

fanda2
hodnocení

A mohl\a by jste mi odpovedet na co jsem se ptal?

iz*

Já bych doporučila zůstat u květin. Pokud ji neznáte osobně, těžko odhadnete,

co by jí mohlo udělat radost, nevhodný dárek by mohla i odmítnout...

Zajděte do květinářství, vyberte méně obvyklé květiny a nechte uvázat vkusnou kytici.

fanda2
hodnocení

Bene diky to udelam,na Scorpionech jsem v sobotu byl taky,ale to je světoznámá kapela,tahle zpevacka je znama tady.Ikdyz s tim hlasem by mohla byt svetoznama.A skorpici byli supr

hodnocení

0x

Koncert je pro zpěvačku práce a po ní chce jít co nejdřív domů, nebo kamkoliv jinam, kde bude sama sebou - jako každý. Snad si nemyslíte, že bude štěstím bez sebe, že si může povídat s jedním z fanoušků, kterého nezná a už asi nikdy ani neuvidí? Jsou rádi, že mají podpisování za sebou a můžou vypadnout.

hodnocení

0x

Je zbytečné utrácet za dárky, nebude komu je předat. Pravděpodobně jí po koncertě už neuvidíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]