Při poslední návštěvě zubaře jsem viděla zdravotní sestru se sádrou na noze a ještě bez ponožky. Pokud by měla ruku v sádře měla bych větší obavy. Mě jen tohle zaskočilo a myslela jsem si, že lékaři musejí mít bílé ponožky, ale pravda je, že v nemocnici někteří chodí v sandálech také naboso. Co si o tom myslíte vy?
Dobrý den, já bych si pomyslel - chudák ženská, měla úraz, bolelo to a nyní i s takovým omezením musí ještě chodit do práce. Nic dalšího bych neřešil, resp. není to moje věc. Zdravím!
Předevčírem jsem obdivovala sestru u mé zubní lékařky, jak má krásně sladěný lak na nehty na nohou se zbytkem makeupu. Jen jsem si pomyslela, jestli jí tam v té ordinaci není na boso chladno, protože mně teplo nebylo.. Vůbec by mě nenapadlo řešit hygienu nebo o co Vám vlastně jde..
Je mi celkem jedno, zda má lékař ponožky, je mi jedno zda operuje v bílém, zeleném nebo v montérkách. Podstatné je zda umí nebo neumí, ponožky to určitě nezachrání. Za mě, může klidně mít zlomené obě nohy a operovat v sedě. U zdravotní sestry je mi to jedno rovněž.
Tak mě napadá - proč zrovna u zubaře by nemohla mít sestra nohu v sádře?
lia
já viděla tolik pracujících lidí se sádrou, u prodavačky by vás to neudivilo, vidte ty ponožky vypadaj hezky k uniformě, osobně si nedovedu představit, že bych nosila růžové :P a to nejsem zatím sestra
Stále mě občas někdo přivede k úžasu naprostou ptákovinou. V životě mě nenapadlo sledovat, jestli někdo má fusekle či nikoliv. Jak zde již zaznělo, klidně ať tam chodí v montérkách. Mě by se líbilo, kdyby chodila v plavkách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.