Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smí u zubaře být zraněná zdravotní sestra?

Od: janatykalova odpovědí: 15 změna:
Při poslední návštěvě zubaře jsem viděla zdravotní sestru se sádrou na noze a ještě bez ponožky. Pokud by měla ruku v sádře měla bych větší obavy. Mě jen tohle zaskočilo a myslela jsem si, že lékaři musejí mít bílé ponožky, ale pravda je, že v nemocnici někteří chodí v sandálech také naboso. Co si o tom myslíte vy?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, já bych si pomyslel - chudák ženská, měla úraz, bolelo to a nyní i s takovým omezením musí ještě chodit do práce. Nic dalšího bych neřešil, resp. není to moje věc. Zdravím!

hodnocení

1x

"...lékaři musejí mít bílé ponožky."

Ona se ponožka přes sádru těžko natahuje. Zvlášť bílá :-D. Navíc nešlo o lékařku, ale o sestru.

Ale máte pravdu, lepší by bylo na pár týdnů ordinaci zavřít, aby náhodou někdo něco od té bosé nohy nechytil *ee*.

meandra*
hodnocení

1x

Pokud by se mi tou bosou nohou nehrabala v puse, tak by mi to nevadilo. Jinak bych trvala na tom, aby měla alespoň ponožky ...:-D

wasube*
hodnocení

0x

Osobně si nemyslím vůbec nic, pokud mě ten zubař dobře ošetřil a sestra mu zdárně pomáhala. Co bylo pro Vás důležitější?

hodnocení

0x

Pokud to sestru nijak neomezuje v práci a neohrožuje svým zraněním pacienta, tak bych v tom problém neviděl.

hodnocení

0x

Předevčírem jsem obdivovala sestru u mé zubní lékařky, jak má krásně sladěný lak na nehty na nohou se zbytkem makeupu. Jen jsem si pomyslela, jestli jí tam v té ordinaci není na boso chladno, protože mně teplo nebylo.. Vůbec by mě nenapadlo řešit hygienu nebo o co Vám vlastně jde..

hodnocení

0x

Myslím si, že dobrá sestra se sádrou je mnohem lepší, než nešikovná, která by tu zraněnou zastupovala.

buss
hodnocení

0x

Myslet si mohu co chci a je to k ..., je na to norma?

lidus*
hodnocení

0x

Je mi celkem jedno, zda má lékař ponožky, je mi jedno zda operuje v bílém, zeleném nebo v montérkách. Podstatné je zda umí nebo neumí, ponožky to určitě nezachrání. Za mě, může klidně mít zlomené obě nohy a operovat v sedě. U zdravotní sestry je mi to jedno rovněž.

jt*
hodnocení

0x

Tak mě napadá - proč zrovna u zubaře by nemohla mít sestra nohu v sádře?

lia

já viděla tolik pracujících lidí se sádrou, u prodavačky by vás to neudivilo, vidte :)
ty ponožky vypadaj hezky k uniformě, osobně si nedovedu představit, že bych nosila růžové :P a to nejsem zatím sestra

hodnocení

0x
Stále mě občas někdo přivede k úžasu naprostou ptákovinou. V životě mě nenapadlo sledovat, jestli někdo má fusekle či nikoliv.
Jak zde již zaznělo, klidně ať tam chodí v montérkách.
Mě by se líbilo, kdyby chodila v plavkách.

"Mě by se líbilo, kdyby chodila v plavkách."

Když si představím sestru mé zubařky v plavkách... *ee* ...no asi bych radši změnil zubařku. *smich*

A tak to já ne. To bych klidně chodil nejmíň jednou měsíčně.:):)

michalkolesa

Mě taky, ještě, kdyby tam byl bazén

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]