Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím jak se ho mám zeptat

Od: muminek* odpovědí: 3 změna:

Ahoj už asi tak 1 měsíc se mi líbí jeden kluk máme ho ve třídě a mě se zdá že se mu taky líbím pořád se na mě v hodině směje a už mi dal i ze srandy 3 krát pusu newm proč?*pusa*Ale bojím se ho na to zeptat jestli mě fakt miluje nebo ne...Fakt nevím jak se ho mám zeptat..poradíte plosíííííííííííííííííííííííííííííííííííím!Předem díky...*srdce**modla*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

4x

*jasne* Zeptej se ho polibkem... *pusa*

Ale jinak je těžké Ti radit ... *nevi* Já takové věci za ranného mládí řešil přes kamarády,kteří dotyčnou osobu informovali o mé náklonosti... *hi* Byl jsem strašnej stydlín *smich*

Dnes bych takovou situaci řešil pozváním třeba do kina... ;)

dracek*

:) dobře řečeno :)

ddudu*
hodnocení

3x

Myslím že v raném mládí slovo miluji Tě mělo a pořád má hodně nadnesený výraz a hodně vztahů to zničí spíše. Proto jak radí kolega, směj se a laškuj sním až ti dá opět pusu a tu mu hned vrať i před kamarády a pak ho vem za ruku a bežte se někam projít. povídej te si, smějte se a mějte se rádi. Ptát se ho jestli tě miluje hned na ostro bude dost riskantní. Hodně štěstí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]