Dobry den.prisla sem priteli na sms sice to bylo uplne normalni sms ale co u toho delal me dost zaskocilo.vyple zvoneni jeste si dal tel.pod polstar jen zapomel na jednu urcitou vec vyp.vibraci.proto jsem na to prisla.dekuj
Buďte v klidu, do cizích mobilů a sms, které nejsou určeny Vám, Vám nic není. Horší situace nastane, až Váš přítel přijde na to, jakou má vedle sebe stíhačku..
No, a s čím byste chtěla od nás vlatně poradit? Nějak to nechápu. Jste šikovná, všimla jste si, že někomu přišla SMS. Takových věcí já si všímám naprosto běžně.
A teď si představte, že mi asi před rokem zazvonil tlf. ve 2 v noci a do něj spustila vzlykání nějaká úplně cizí dívčina ve stylu: Tys mě tu nechal samotnou... Byl to omyl. To by byl teprv brouk v hlavě, co?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.