Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přišla jsem mu na sms

Od: mar111 odpovědí: 11 změna:
Dobry den.prisla sem priteli na sms sice to bylo uplne normalni sms ale co u toho delal me dost zaskocilo.vyple zvoneni jeste si dal tel.pod polstar jen zapomel na jednu urcitou vec vyp.vibraci.proto jsem na to prisla.dekuj

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Buďte v klidu, do cizích mobilů a sms, které nejsou určeny Vám, Vám nic není. Horší situace nastane, až Váš přítel přijde na to, jakou má vedle sebe stíhačku..

hodnocení

3x

Narušování soukromí.Nemáš tam co lézt !

Vezmi si to naopak.Když ti přítel poleze do tvého mobilu,tvého mailu...Jak se zachováš?

hodnocení

2x

No, a s čím byste chtěla od nás vlatně poradit? Nějak to nechápu. Jste šikovná, všimla jste si, že někomu přišla SMS. Takových věcí já si všímám naprosto běžně.

Takovych veci uz si ani nevsimam:)

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, také jsem vždy překvapen, když přijde SMS - jenom to nikam nepíši.

Je to technický zázrak, že? Zdravím!

jt*
hodnocení

1x

Mě už pěknou dobu nepřišla žádná sms, tobě asi taky ne, že? :)

hk
hodnocení

0x

Na co jste přišla?

hodnocení

0x
mar111: co mu lezeš do mobilu?
Jestli na to přijde,poletíš z domu.

mcmerkurion*
hodnocení

0x

... on byl jen ohleduplnej,nechtěl tě rušit,ty naděláš ...

hodnocení

0x
Napiš sem svůj telefon, někdo Ti taky něco pěkného písne, ať Ti to není líto.

hodnocení

0x

A teď si představte, že mi asi před rokem zazvonil tlf. ve 2 v noci a do něj spustila vzlykání nějaká úplně cizí dívčina ve stylu: Tys mě tu nechal samotnou... Byl to omyl. To by byl teprv brouk v hlavě, co?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]