Nejste přihlášen/a.
dobry den mam otazku podala jsem stiznost panu starostovi na krouzek pastelka kde jej vedou dve zeny ,a to protoze s detmi tancovali na ceste primo uprostred v plnem provozu a nemeli zadne vesty ani nic aby deti byly v bezpeci zastavovaly auta natazenim ruky nejhorsi je ze z jedne strany jezdi z kiopce a dost rychle auta ,starosta mi kdysi rekl ze bez videa nemam sanci tak sem napsala pisemnou stiznost a mam stale nahrana dve videa kde jde videt ze deti tancuji po ceste ktera neni zabezpecena ,mam to pisemne s razitkem obecniho uradu i s datumem jiz je to rok ale starosta to zametl pod kobnerec vubec mi nedal nic vedet ani vyrozumeni co s tim muzu delat? dekuji za odpoved
Proč píšete starostovi a nepředáte to policii nebo příslušné komisi v obci na projednání? Pan starosta ten koužek řídí?
Položila jste si otázku, zda je starosta povinen odpovědět? Má obec zpracovaná pravidla pro příjem a vyřizování stížností?
totaku aj, - žádám o vyjádření - nebo - požaduji stanovisko vašeho úřadu k uvedenému problému -... a copak s tím starosta bude dělat? Nic nebo to předá tam, kde se to řeší. To tazatelka mohla hned. A správně chtěl po ní důkaz a ne kec. Proč lidi obchází kolem dokola?
Zkuste jak Vám radili přede mnou,"hnát to výše",ale z vlastní zkušenosti tuším,že neuspějete.Dostanete poštou vyrozumnění,kde budou omílat kdejaké kecy a nic se nestane.Maximálně napomenou ty ženy(vedoucí).To že chtěl video,tak Vás chtěl jen odradit,ať dáte pokoj a najdou se zase nějaké výmluvy...Takže hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.