Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem asi trošku zamilovaný, co mám dělat?

Od: gi odpovědí: 7 změna:

Dobry den,uz dlouho se mi libi jedna spoluzacka,je tak nadherna,roztomila,hodna a asi se mi libi nebo co.furt na ni myslim.dneska me ze srandy jako pohladila a ja jsem byl chvilku uplne mimo.poradte co mam delat?vypada jako mlada iveta bartosova

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. O této slečně jste zde již psal. Jak jste pokročil od té doby, aby si Vás všimla? Co vše jste udělal proto, aby jste v ní vzbudil zájem? Jak často se snažíte s ní komunikovat? Už jste ji pozval na procházku, do kina, do cukrárny? Už jste ji řekl, že se Vám líbí? Nebo že Vám jde dokonce o víc, viz. Vaše předchozí vlákno z ledna?

poradte.cz/...

doplněno 29.02.16 20:43:

Odpovídala jsem Vám na ten dotaz. Takže vím, že jste se tam o děvčeti, které je podobné I. B. již zmiňoval.

ig
hodnocení

Jak to vite?

ladinpraha*
hodnocení

0x

To je TAHLE? Takových ještě poznáš ... Zatím si dej studenou sprchu.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- jó Ivetka - máš dobrej vkus - záleží ovšem na tom, jakej vkus má ona.

ig
hodnocení

A jak jste prisli na to,ze jsem to ja?

wasube*

Když jsem si ted přečetla Váš překvapený dotaz, jak na to admini přišli že jste to Vy, začala jsem chápat proč ta dívka nemá o Vás zájem.*smich* Nezlobte se, ale je to tak, prostě se jí nedivím.

Ig, tady jsou totiž kouzelníci, co tohle umí. Udělají čárymáry-fuk a už jsi odhalenej...

Ale docela chápu, že jsi úplně vedle jak ta jedle z té spolužačky a že se potřebuješ vypovídat. Tak klidně povídej, ale pod jedním nickem, nikdo se Ti smát nebude. Každý z nás procházel pubertou a určitě na to nikdo z nás nezapomněl. Takže porozumnění tady určitě najdeš i bez toho, že by ses musel neustále vydávat za někoho jiného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]