Nejste přihlášen/a.
Dobry den,uz dlouho se mi libi jedna spoluzacka,je tak nadherna,roztomila,hodna a asi se mi libi nebo co.furt na ni myslim.dneska me ze srandy jako pohladila a ja jsem byl chvilku uplne mimo.poradte co mam delat?vypada jako mlada iveta bartosova
Dobrý den. O této slečně jste zde již psal. Jak jste pokročil od té doby, aby si Vás všimla? Co vše jste udělal proto, aby jste v ní vzbudil zájem? Jak často se snažíte s ní komunikovat? Už jste ji pozval na procházku, do kina, do cukrárny? Už jste ji řekl, že se Vám líbí? Nebo že Vám jde dokonce o víc, viz. Vaše předchozí vlákno z ledna?
Odpovídala jsem Vám na ten dotaz. Takže vím, že jste se tam o děvčeti, které je podobné I. B. již zmiňoval.
Když jsem si ted přečetla Váš překvapený dotaz, jak na to admini přišli že jste to Vy, začala jsem chápat proč ta dívka nemá o Vás zájem. Nezlobte se, ale je to tak, prostě se jí nedivím.
Ig, tady jsou totiž kouzelníci, co tohle umí. Udělají čárymáry-fuk a už jsi odhalenej...
Ale docela chápu, že jsi úplně vedle jak ta jedle z té spolužačky a že se potřebuješ vypovídat. Tak klidně povídej, ale pod jedním nickem, nikdo se Ti smát nebude. Každý z nás procházel pubertou a určitě na to nikdo z nás nezapomněl. Takže porozumnění tady určitě najdeš i bez toho, že by ses musel neustále vydávat za někoho jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.