Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem. Je mě 28, (zatím) mám cca 5 let přítelkyni (24). Párkrát jsem já "nachytal" na zábavě, jak se "baví" po svém - ošahávání apod. Mě zábavy nikdy moc nelákaly, tak jsem kvůli této zkušenosti na zábavy zanevřel úplně - proč tam chodit, když si vás přítelkyně ani nevšimne a "věnuje" se druhým, že?
Minulý týden jsem z ní "vytáhl" že se líbala s nějakým kamarádem (opět na zábavě), z čehož jsem byl pochopitelně celkem špatný. Samozřejmě že všichni kamarádi, které známe společně o tom ví a teď si připadám jak blb, že jsem se to dozvěděl až po dvou měsících. Když jsem se jí ptal, proč teda na zábavách a akcích tak pije, když se pak neumí ovládat, tak mě řekla, že se tímto způsobem prostě "baví" a to ať jí nikdo nebere... po dvou dnech zamnou přišla a oznámila mi, že to udělala znovu s tím stejným - býval bych se to asi nedozvěděl, kdyby je přitom někdo nepřistihl... Teď už změnila názor, že jí to dokonce už i mrzí..ale na otázku zda to mohu čekat znovu, tak neodpoví. Já se vždy snažím být ve vztahu co nejférovější a některé věci, i když člověk chce, tak se prostě nedělají.
Chtěl bych mít ve vztahu tak trošku jistotu a ne, že po 5ti letech ve vztahu zamnou někdo příjde a začne dělat takový blbosti.
Je dle vás líbání nevěra? Nebo spíše opakované líbání?
Další problém je v tom, že přestávám věřit, že nebylo s nikým nikdy nic víc. Byla schopná zamlčovat líbání. Nejsem žádný tyran nebo podobně - každý může šlápnout vedle, ale ne ve všem.
Nevím, ale co od odpovědí na tuto otázku čekám - rozhoduji se, zda v takovém vztahu být nebo ne vzhledem k dalším "problémům" a nesrovnalostem. Spíš jsem se možná jen potřeboval "vykecat"...
Přeji hezký den všem diskutujícím.
Ta tvá holka je rajda a je ještě značně nevycválaná na svůj věk. Od takové bych dal ruce pryč. Když bude mít příležitost, bude se ti kurvit s někým jiným. Soráč za vulgarity.
Nemá to cenu. Důvěra ve vztahu je důležitá a Vy přítelkyni přestáváte věřit, takže se na takový vztah vykašlete a najděte si takovou, která se bude chovat jinak.a které budete důvěřovat v tom, že to s Vámi myslí vážně. Pokud se tímto způsobem přítelkyně baví a ještě se Vám tím chlubí, potřebuje volnost, není na vážný vztah zralá.
Pryč s "tím". Takových ženských můžeš mít mraky.
Najdi si někoho stabilního a s rozumem.
Tady bych se do žádných větších akcí (svatba, zasnoubení) nepouštěl.
Díky za názory.
Ostatně - svatba nebo podobné nehrozí, ne že bych nechtěl, ale dokud nebudu mít aspoň jistotu na něčem založenou, tak ani náhodou. Navíc by v tomto případě byl problém i majetek a její vize do budoucna, takže nic. Sice jsem blbej, ale asi až moc na to, abych si někoho takovýho bral
Po 5ti letech jste okoukaní, přechozelí.
Vztah se již neposunuje dál. Rozejděte se, lepší to nebude, spíše horší. Děvče Vám na rovinu nedokáže říci, že se nudí, chce nové zážitky, nevzrušujete ji.
Buďte rádi, že rozchod pouze trochu zabolí, pokud spolu nemáte nějaké bydlení, tak to nebude bolet bolet ani finančně.
Sbalíte si pár svršků, co máte jeden u druhého a konec, hezké roky.
Horší a závazek by bylo, kdybyste měli spolu dvě děti, svazek manželský, hypotéku na byt, domek. Dělení majetku, alimenty, střídavá péče. To všechno si ušetříte. Tak snad abyste si dal nyní již pozor a děvče nebylo těhotné a tím Vás neupoutala k sobě.
Po rozchodu si dejte oraz, zvykejte si na samostatnost, nehledejte nový vztah. Jistě se v určitý čas najde nová láska.
Já vidím hlavní problém v tomto:
»Když jsem se jí ptal, proč teda na zábavách a akcích tak pije, když se pak neumí ovládat,
tak mě řekla, že se tímto způsobem prostě "baví" a to ať jí nikdo nebere...«
Je-li někdo schopen se "bavit" (jen) za "pomoci" alkoholu bez ohledu na případný dopad,
nemůže to podle mne vést k ničemu dobrému...
Abych odpověděla na otázku:
Není-li přítelkyně schopna si uvědomit problém s alkoholem (a začít jej řešit), nemá to podle mne smysl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.