Jsem klientem u společnosti O2 cca 15 let. Tel.jsem kontaktoval spol.O2 a oznámil, že hodlam ukončit smlouvu. Bylo mi sděleno,že to není problém, ale musím zaplatit poplatek 20%za každý měsíc do konce smlouvy. Což u mne dělá cca 5000,-Kč a to se mi zdá přehnaný. Slyšel jsem, že tento poplatek se nemusí platit, že tyto praktiky jsou minulosti. Děkuji za radu. S pozdravem Standa
Dopadl jsem stejně Cando a zaplatit sem musel. Jde o to, že to máte ve smlouvě a tzv. všeobecných obchodních podmínkách. Právně to mají dobře ošetřeno, takže nejspíše budete muset zaplatit. Vítejte do klubu O2 :D
Pokud máte smlouvu na dobu určitou, nemužete ji jen tak ukončit. Pokud ji vypovíte předčasně, má operátor dle zákona právo až na jednu pětinu z částky, kteoru byste ještě plnil. Tato částka je tedy vymáhána dle zákona o elektronickcýh komunikacích a došlo v tomto případě k velkého omezení pro spotřebitele, kdy si operátoři již nemohou říci o celou částku. A stále platí pravidlo, že smlouvy se musí dodrržovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.